PRIMA PAGINA PRODUSE SHOP COMPANIE LIFE STYLE CONTACT

 

Orice produs de la Edil Italy este complet prin calitatea cea mai bună, designul deosebit și stilul carismatic, care se poate adapta și poate mulțumi gusturi și proiecte diverse. Ne bazăm pe inovația care rezultă din dezvoltarea tehnologică, pe calitate la cel mai înalt nivel, pe garanția absolută. Produsele Edil Italy se pot folosi ca și concepte integrate, dar și în mod particular sau în contexte cât mai diferite, de la hoteluri, pensiuni, cladiri de birouri, centre comerciale, apartamente sau case de reședință.
Frumusețea produselor Edil Italy nu constă doar în designul special, ci și în materialele folosite, calitățile funcționale și ergonomice, și se regăsește în orice ambient de baie, bucătărie, living, decor interior sau exterior. Și totul arată echilibrat și elegant.
Produsele noastre au la bază soluții tehnice și calități estetice deosebite, reunind funcționalitatea cu frumusețea într-un comun de perfecțiune și calitate. Estetica lor este dată de echilibru, eleganță și precizie tehnologică, fiind folosite pentru a da formă suprafețelor, pentru a modela spațiile și pentru a crea o armonie între design și simțul practic.

 

Misiune:
Să nu ne limităm doar la simpla “vânzare” ci să oferim clienţilor noştrii şi consiliere în acest domeniu. Facem acest lucru cu ajutorul furnizorilor italieni cunoscuţi în toată lumea pentru al lor “italian style”, care nu este doar “estetica”, ci îmbinarea gustului rafinat cu o calitate certificată.

 

Istoric:
Edil Italy s-a născut în România din pasiunea și experiența în domeniul ceramicii și mobilierului de baie, de peste 40 de ani, a asociaților săi din Italia. Dar ca orice firmă cu personalitate, Edil Italy și-a creat identitatea proprie, și-a stabilit valorile și standardele de eleganță a produselor și serviciilor sale.
În showroom-ul din Focșani (Vrancea), la 180 km de București, sunt expuse doar produse italiene de cea mai bună calitate, toate certificate UNI EN ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 și OHSAS 18001:1999.
Ambientul creat, estetică visată sau designul inovator se regăsește în fiecare produs pe care Edil Italy îl propune, pentru fiecare client în parte. Cultura italiană atentă la detalii și eleganță se îmbină cu profesionalismul nostru, iar rezultatul este o experiență de peste 9 ani în domeniul ceramicii și a mobilierului de baie.
În tot acest timp, produsele noastre au colorat și inspirat proiecte complexe, de la hoteluri, pensiuni, centre de afaceri, spații comerciale, case sau locuințe private.