PRIMA PAGINA PRODUSE SHOP COMPANIE LIFE STYLE CONTACT

Transformati-va casa intr-un loc plin de senzualitate, armonie, liniste si implinire

Postat in data 11 Feb 2016 in Lifestyle, Tendinte

FEBRUARIE… luna in care se celebreaza dragostea in fiecare colt al lumii, luna in care primim si daruim zambete, vibratii, romantism, emotii. Februarie, o stare de suflet in care sentimentul si pasiunea depasesc limitelei formei clasice. Afectiunea ce leaga persoanele poate fi definita printr-un termen diferit in functie de fiecare raport in parte, fie ca e vorba de prietenie, grad de rudenie, instinct matern, etc. Fiecare din aceste raporturi este oricum bazat pe un numitor comun: dragostea.

POZA_1 copy

Romantismul insa nu ar trebui sarbatorit o singura data pe an si de aceea, echipa EDIL-ITALY vine in intampinarea Dumneavoastra , astfel incat, o data trecuta sarbatoarea de Sfantul Valentin sau Dragobete, sa existe solutii care sa va permita sa faceti din fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana aleasa, un moment de bucurie si rasfat.

Termele in casa ta…. Cada BIS MTS a Grupului Treesse aduce caracteristicile chimico-fizice ale apelor termale si beneficiile acestora intr-un singur ambient.
In afara de magie, eleganta si comfort, sarurile au proprietati benefice cu efect relaxant, hidratant si revigorant. Simplitate, culoare, muzica – doar cateva trasaturi ce definesc acest ambient exclusiv, pentru cei ce cauta relax si romantism.

bis_mts_2

Mai mult decat atat, propunem variante de amenajare pentru baia dumneavoastra, creand ambiente in care timpul sa para ca se opreste in loc, intr-o senzualitate magica. Culori pastelate, deschise, estompate, ce inunda ochiul si mintea.

Marfil_Home

Desert_26-27

Dau personalitate spatiilor si le contureaza, accesoriile, mobilierul sau placile ce imbraca pavimentul si peretii. Sanitarele din ceramica alba si cada ovala sunt un “must have”.

Sole_pag_40.41

Deoarece casa fiecaruia in general, este locul privacy-ului prin excelenta, al destinderii, al grijei pentru corp si al bunastarii, EDIL-ITALY se implica in proiectare, gasind solutii din ce in ce mai inovative pe plan estetic, tehnologic si functional.

Rust_60x120___Dune_60x120

Conjugand clasicul cu modernul, ne dorim sa fim sursa dumneavoastra continua de inspiratie si sa reusim sa aducem constant in casele voastre sarbatoarea iubirii universale in toate formele ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *