Colecția Cotto del Campiano

24.10.2023 | Autor: EDILITALY
Plăci ceramice de teracotă
Protagonistul noii culturi arhitecturale este chipul unui material natural și eclectic, în plină evoluție: cu Cotto del Campiano, teracota își dezvăluie caracterul avangardist cu grație și ușurință.

Cu o suprafață de 10 mm grosime, plăcile ceramice de teracotă CIR sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. O combinație bogată de culori naturale, pământii și cu o serie de cementine tip decor.

Catalog  Fișă tehnică  Detalii produs
Rosso Siena
Rosso Siena
Un pigment roșu intens, capabil să creeze un efect neted de pete prin răspândirea seducătoare pe suprafețe. Nuanța definitorie a teracotei, reflectă expresivitate oriunde este amplasată și îmbunătățește semnificativ cromatica în locuință.
Cotto Dorato
Cotto Dorato
Cu o paletă caldă și tonuri de pământ, podelele eliberează o strălucire care atinge nuanțele apusurilor. Amplasează obiecte neutre din punct de vedere cromatic în zona amenajată și vei obține un stil modern, fără efort, printr-o combinație de culori palide și aprinse.
Giallo Umbria
Giallo Umbria
Vara însorită a dealurilor Umbriei colorează suprafața ceramică cu diferite nuanțe din tulpini de fân și razele solare. Ca și restul modelelor din colecție, se pot amplasa fără probleme și în spațiile experioare, având o rezistență sporită.
Terra di Pienza
Terra di Pienza
Pe un fundal palid și desaturat, semne grafice fine ies în evidență, creând o nuanță sobră deschisă. Merg pe gustul oricărei persoane pasionate de design minimalist, căutând nuanțe catifelate, dar expresive în același timp. 
Bianco Antico
Bianco Antico
Finisajul de teracotă este decorat cu margini neregulate și are o nuanță albicioasă cu aspect tulbure. Împreunate cu piese de mobilier închise la culoare, formează un contrast modern.
Terre Emiliane Mix
Terre Emiliane Mix
Cementine tip decor, cu un amestec de nuanțe calde, create să-ți bucure privirea. Având un aer pitoresc, dar în același timp modern, te fac să te simți ca acasă.
Decoro Campiano Mix
Decoro Campiano Mix
Folosindu-se ca bază finisajul Bianco Antico, au fost create diferite modele contrastante, de culoare neagră. Cementinele se încadrează de minune pe un perete de accent, într-un spațiu modern sau clasic, ori pe podea.
înapoi la articole