Descoperă gama noastră variată de parchet

08.12.2023 | Autor: EDILITALY
Descoperă gama noastră variată de parchet
Parchetul, unul dintre cele mai importante elemente, menite să îmbrace podelele, a luat diferite forme de-a lungul timpului.
Evoluția tehnologiei își spune cuvântul, astfel au fost inventate variante diferite, pentru a satisface o arie mai mare de nevoi. Printre acestea se numără parchetul din lemn stratificat, LVT (Luxury Vinyl Tiles), SPC (Stone Plastic Composite), Hibridul și nu în ultimul rând, cel ceramic.

Edil Italy vă pune la dispoziție toate aceste variante, cu scopul de a oferi clienților un câmp mai extins extins în funcție de costuri, fiabilitate și materiale.
banner furnizori parchet banner furnizori parchet
Furnizorii noștri
Colaborăm cu unii dintre cei mai importanți furnizori în materie de parchet, respectiv cel din lemn
stratificat, vinil, compozit din piatră, hibrid și ceramic.
Ne dorim să oferim clienților Edil Italy cea mai bună experiență, de la consultanță, până la varietatea materialelor calitative, folosite într-un spectru extins.
parchet stratificat parchet stratificat
Parchetul din lemn stratificat reprezintă una dintre cele mai bune alternative pentru încălzirea în pardoseală. Clienții noștri aleg cel mai des varianta cu trei straturi, deoarece asigură o rezistență și o stabilitate ridicată contra șocurilor sau a obiectelor cu o greutate crescută. Conductivitatea termică este aproape deloc scăzută, în comparație cu cea a parchetului dublu stratificat, deoarece calitatea lemnului și a tehnologiei folosite sunt superioare, asigurând o disipare a căldurii cât mai optimă.

De asemenea este cu mult mai ușor de instalat, datorită sistemului de prindere mecanică prin "click". Vă invităm să alegeți din nenumăratele variante pe care le comercializăm, din partea marilor furnizori: Barlinek, Kahrs sau Karelia.
Banner poze parchet Banner poze parchet Linie Linie
Pardoseala amenajată cu parchet tip LVT face parte din categoria podelelor moderne, mai ales folosite în spațiile comerciale sau în domeniul de sănătate, datorită rezistenței sale la uzură și a impermeabilității. Datorită faptului că plăcile din vinil au multiple straturi dintr-un material PVC special, le face să fie flexibile, pretându-se astfel în situații multiple, cum ar fi podelele sau pragurile care-și modifică ușor punctul de înclinare.

Suprafețele din vinil LVT sunt durabile și ușor de întreținut și nu necesită proceduri complexe de mentenanță. Pe lângă acest fapt, există multiple modele, respectiv finisaje disponibile, din care puteți alege, pe partea estetică, cromatică și a sistemelor de prindere, etc.
Linie Linie banner parchet spc banner parchet spc
SPC-ul este una dintre cele mai înâlnite alternative de placare a podelelor, poate chiar pe locul doi, după parchetul stratificat din lemn sau cel din lemn masiv. Compozitul de piatră cu plastic pe care îl au în componență crește duritatea acestuia, dar în același timp asigură un nivel de casare diminuat.

Podelele de acest gen vor rezista la o utilizare intensivă, fiind proiectate să suporte o greutate ridicată, animale de companie, zgârieturi, decolorare, datorită straturilor multiple de laminare, în combinație cu vinilul superior. Prezintă o impermeabilitate de 100%, silențiozitate garantată, mai ales la "Colecția Next Step - Barlinek".

Concluzionând, plăcile SPC reprezintă combinația perfectă de materiale, rezultând un produs potrivit pentru locuințe, spații comerciale, spitale și terase închise. De asemenea pot fi instalate în condiții multiple, peste placaj, ciment sau chiar podele existente (cu o structură stabilă), asigurând un nivel optim de confort.
Img showroom spc Img showroom spc banner img spc banner img spc Linie Linie Banner hibrid Banner hibrid
Pardoseala hibridă este de regăsit în spațiile unde se dorește un aspect natural, atât din punct de vedere vizual, cât și tactil. Învelișul din compozit de piatră și cu un strat superior din lemn natural, asigură o structură stabilă, împreună cu impermeabilitatea și aspectul natural.

Deși recomandăm clienților cele mai bune variante existente pe piață, ținem cont și de optimizarea costurilor. Compozitul mineral asigură o rezistență suplimentară, fiecare variantă prezentând avantaje diferite și multiple, pentru a oferi o disponibilitate mai largă în conformitate cu nevoile cumpărătorilor.

Poze hibrid Poze hibrid Linie Linie banner parchet ceramic banner parchet ceramic
Pardoselile ceramice tip lemn exprimă valoarea lemnului natural, ținând cont de rezistența uimitoare pe care o oferă împotriva loviturilor, zgârieturilor și a lichidelor. Finisajele obținute prin noile tehnologii a producătorilor italieni și nu numai, evidențiază o formă aproape identică cu realitatea speciilor lemnoase existente.
Acest lucru este exprimat atât tactil, cât și vizual, pentru a oferi oameilor o experiență cât mai autentică.

Edil Italy colaborează cu o serie largă de furnizori, prezentând clienților diferite variante de interior și exterior, recomandând astfel produse concepute să reziste ani și ani.
Fie că este vorba de plăci de mari dimensiuni, realizarea blaturilor și a panourilor ceramice, noi vă punem la dispoziție servicii de acest gen, executându-le la comandă - vezi blaturi ceramice. Deținem plăci de diferite dimensiuni și grosimi, dar și materialele aferente pentru montaj, chit, adeziv, etc.
Poze parchet ceramic 2 Poze parchet ceramic 2 poze parchet ceramic poze parchet ceramic Va asteptam in showroom Va asteptam in showroom
înapoi la articole