Accesorii baie

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Accesoriile de baie joacă un rol important în funcționalitatea și estetica acestei încăperi. Ele includ o gamă largă de obiecte, de la cele necesare, cum ar fi suporturile pentru prosoape, cupele pentru periuțe de dinți sau săpun, până la elemente decorative care aduc un plus de stil și confort.

 

Suporturile pentru prosoape sunt disponibile în diverse forme și dimensiuni, de la bare simple până la inele sau cârlige. Acestea pot fi fixe sau mobile, iar materialele din care sunt făcute variază de la plastic la metal cromat sau oțel inoxidabil, pentru a rezista în condiții de umiditate.

 

Paharele pentru periuțe de dinți și pastă de dinți sunt, de asemenea, esențiale. Acestea pot fi individuale sau multiple, pentru a găzdui periuțele întregii familii. Designul lor poate fi simplu sau sofisticat, cu finisaje mate sau lucioase, și pot fi realizate din ceramică, sticlă sau materiale sintetice.

 

Un alt accesoriu necesar în orice baie este suportul sau dozatorul de săpun. Acesta poate fi de tip lichid, cu un mecanism de pompare, sau pentru săpun solid, în formă de tavă sau cușcă. Pe lângă funcționalitate, acestea pot servi și drept elemente decorative, completând stilul general al băii.

 

Accesoriile pentru hârtie igienică sunt de asemenea variate. De la suporturi fixe, montate pe perete, la suporturi mobile, care pot fi mutate cu ușurință, acestea sunt proiectate pentru a fi la îndemână și pentru a se integra armonios în decorul băii.