Accesorii din piele

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Materialul inovativ ADJ oferă o abordare contemporană a decorațiunilor tradiționale pentru casă, insuflând vitalitate și confort oricărui spațiu de locuit. Fiecare produs utilizează pielea multi-strat a ADJ, care este supusă unui proces de vopsire pe ambele părți și un tratament special anti-zgârieturi. Aceasta duce la o durabilitate îmbunătățită împotriva uzurii, fără a compromite culoarea și forma. În plus, aceste articole sunt concepute pentru a fi potrivite atât pentru decorarea interioară, cât și exterioară a casei.

Acest tip de piele necesită metode de producție avansate de înaltă tehnologie, ceea ce rezultă într-un preț aproape dublu față de pielea tradițională autentică. Procesul de producție implică tratarea pielii cu presiune și utilizarea a 100% piele naturală, în timp ce prelucrarea ulterioară cu grăsimi și vopsele naturale îmbunătățește caracteristicile de performanță.

Pielea este produsă la cea mai veche fabrică din Germania, cunoscută pentru aderența strictă la cerințele de reglementare, standardele de sănătate și normele de mediu atât pentru materiile prime, cât și pentru produsele finite. Laboratoare independente din Germania monitorizează în mod regulat materiile prime și produsele sub supravegherea experților specializați.