Baterii baie

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Bateriile de baie sunt elemente esențiale în designul și funcționalitatea oricărei băi, oferind nu doar utilitate, dar și un aspect estetic plăcut. De la bateriile clasice montate pe perete sau pe chiuvetă, până la cele moderne cu senzori sau termostatate, există o varietate largă de opțiuni pe piață pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărei persoane.

 

Bateriile monocomandă sunt extrem de populare datorită ușurinței de utilizare – cu o singură manetă se controlează atât debitul, cât și temperatura apei. Sunt ideale pentru economisirea spațiului și aduc un plus de modernitate în baie. Pe de altă parte, bateriile duble comandă, cu două manete separate pentru apă caldă și rece, oferă un control mai precis al temperaturii și sunt preferate de cei care apreciază un design clasic.

 

Bateriile termostatate asigură menținerea constantă a temperaturii apei, indiferent de fluctuațiile din sistemul de alimentare. Acestea sunt ideale pentru familiile cu copii, prevenind arsurile accidentale și oferind un confort sporit în utilizare.

 

Bateriile cu senzori sunt o alegere excelentă pentru igienă și economisirea apei. Funcționând pe baza unui senzor de mișcare, ele permit curgerea apei doar când este necesar, evitând astfel risipa.

 

Pe lângă funcționalitate, bateriile de baie contribuie și la stilul general al încăperii. Pot fi găsite într-o varietate de finisaje, de la crom lucios, la mat, bronz, sau chiar finisaje colorate pentru un plus de originalitate. Designul poate varia de la forme robuste și linii drepte, la curbe delicate și forme organice.