Baterii bucătărie

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Bateriile de bucătărie sunt un element esențial în orice bucătărie modernă, oferind funcționalitate și stil. Acestea sunt proiectate pentru a facilita activitățile zilnice din bucătărie, cum ar fi spălarea vaselor, gătitul sau umplerea vaselor cu apă.

 

Există o varietate largă de baterii de bucătărie disponibile pe piață, fiecare cu propriile caracteristici și avantaje. Bateriile monocomandă sunt cele mai populare, deoarece permit controlul simplu al debitului și temperaturii apei cu o singură manetă. Acestea sunt ideale pentru economisirea spațiului și oferă un aspect modern și elegant.

 

Un alt tip de baterie de bucătărie este bateria cu duș extensibil. Aceasta are un duș flexibil atașat la baterie, care poate fi scos și direcționat în orice direcție dorită. Acesta este util atunci când doriți să spălați vasele mai mari sau să curățați chiuveta în profunzime.

 

Pentru cei interesați de eficiența energetică și de economisirea apei, există baterii de bucătărie cu senzori. Acestea funcționează pe baza unui senzor de mișcare, care activează apa doar atunci când este detectată prezența mâinilor. Acest lucru ajută la reducerea risipei de apă și la menținerea igienei în bucătărie.

 

Designul bateriilor de bucătărie este variat și poate fi adaptat la stilul și preferințele fiecărei persoane. Acestea pot fi disponibile în diferite finisaje, cum ar fi cromul lucios, nichelul satinat sau bronzul ușor patinat. Forma poate varia de la modele minimaliste și moderne, până la modele mai tradiționale și elegante.