Blaturi baie

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Blaturile de baie sunt elemente esențiale în designul și funcționalitatea băii tale. Acestea nu doar oferă un spațiu de lucru pentru diverse activități, ci și adaugă un aspect elegant și stilat încăperii.

 

Blaturile de baie pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, precum marmură, granit, cuarț compozit sau lemn. Fiecare material are propriile sale avantaje și caracteristici unice. De exemplu, marmura este cunoscută pentru aspectul său luxos și durabilitatea sa, în timp ce granitul oferă rezistență și durabilitate excelentă.

 

Aceste blaturi pot fi personalizate în funcție de preferințele tale, având diverse dimensiuni, forme și finisaje. Poți alege un blat cu margini drepte sau rotunjite, în funcție de stilul pe care dorești să-l creezi în baie. Finisajele pot varia de la lucios la mat, în funcție de preferințele tale și de designul general al băii.

 

Blaturile de baie pot avea și chiuvete integrate sau pot fi prevăzute cu spații pentru montarea chiuvetelor separate. Alegerea unei chiuvete potrivite pentru blatul de baie poate completa aspectul general și poate adăuga funcționalitate.

 

Pe lângă aspectul estetic, blaturile de baie trebuie să fie și funcționale. Acestea trebuie să reziste la umiditate și să fie ușor de curățat. Este important să alegi un material rezistent la apă și să utilizezi produse de curățare adecvate pentru a menține blaturile în stare bună.