Brâuri decorative

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Brâurile decorative joacă un rol important în designul interior, oferind o notă de eleganță și rafinament. Cele realizate din poliuretan și polimer rigid sunt două dintre cele mai populare alegeri, fiecare având avantaje specifice care le fac potrivite pentru diferite tipuri de decoruri și stiluri. Montarea acestora este relativ simplă și poate fi efectuată de către un bricoleur amator sau de către un profesionist. De cele mai multe ori, acestea se fixează cu ajutorul unui adeziv puternic, dar pot fi și ancorate cu șuruburi sau cuie, în funcție de materialul din care sunt făcute și de greutatea acestora. De asemenea, brâurile au nevoie de un adeziv de îmbinare puternic, pentru a crea efectul de continuitate.

Brâurile din poliuretan sunt foarte apreciate pentru flexibilitatea lor. Acest material permite crearea unor modele complexe și detaliate, similar cu cele sculptate în lemn, dar la un cost mult mai accesibil. Brâurile din poliuretan pot fi vopsite în orice culoare, fapt care le oferă o mare versatilitate în adaptarea la diferitele scheme de culoare ale încăperilor. De asemenea, sunt rezistente la apă și la majoritatea substanțelor chimice, ceea ce le face ușor de întreținut și durabile în timp. Ușurința în instalare este un alt avantaj, deoarece pot fi tăiate și adaptate pe loc, fără a necesita unelte speciale.

Pe de altă parte, brâurile din polimer rigid sunt recunoscute pentru durabilitatea lor excepțională. Ele sunt fabricate dintr-un amestec de materiale sintetice care le conferă o rezistență sporită la impact, la zgârieturi și la condiții de umiditate. Spre deosebire de brâurile tradiționale din lemn, cele din polimer rigid nu se vor deforma, nu se vor umfla și nu vor putrezi în timp. Acest lucru le face ideale pentru utilizarea în zonele expuse la umiditate, cum ar fi băile sau bucătăriile, precum și în spații comerciale cu trafic intens. Designul brâurilor din polimer rigid poate varia de la modele simple și moderne până la cele inspirate din arhitectura clasică, cu ornamente bogate. Sunt ușor de instalat, de multe ori venind cu sisteme de prindere care simplifică montajul