Cabine de duș

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Cabinele de duș sunt soluții moderne și practice pentru a crea un spațiu de duș confortabil și funcțional în baie. Acestea oferă intimitate și protecție împotriva stropirii apei, creând o experiență de duș plăcută și relaxantă.

 

Cabinele de duș pot fi găsite într-o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât să se potrivească perfect în diferite tipuri de băi. Ele pot fi rectangulare, pătrate sau rotunde, oferind opțiuni pentru orice preferință și spațiu disponibil. De asemenea, pot fi personalizate cu diferite finisaje și materiale pentru a se potrivi stilului și designului băii tale.

 

Una dintre caracteristicile cheie ale cabinei de duș este ușa. Aceasta poate fi glisantă, pivotantă sau pliantă, în funcție de preferințe și spațiul disponibil. Ușile glisante sunt ideale pentru spații mai mici, deoarece economisesc spațiu și sunt ușor de utilizat. Ușile pivotante oferă un aspect elegant și sunt ușor de deschis și închis, iar ușile pliante sunt perfecte pentru spații mici, deoarece se pot plia pentru a economisi spațiu.

 

Cabinele de duș pot fi echipate cu diferite accesorii pentru a îmbunătăți experiența de duș. Acestea pot include dușuri cu funcții multiple, cum ar fi dușurile cu efect de ploaie sau masaj, precum și sistemul de control al temperaturii apei. De asemenea, pot fi prevăzute cu rafturi sau suporturi pentru a depozita produsele de îngrijire personală, precum și cu iluminare integrată pentru a crea o atmosferă relaxantă.