Cădițe de duș

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Cădițele de duș sunt componente esențiale în orice baie, oferind baza pentru un spațiu de duș funcțional și estetic. Cu o varietate de forme, dimensiuni și materiale, cădițele de duș se adaptează ușor la diferite stiluri de decor și necesități personale.

 

Materialul din care sunt făcute cădițele de duș este un factor cheie în alegerea lor. Acrilul este popular datorită greutății sale reduse și a capacității de a reține căldura, în timp ce ceramica și porțelanul sunt apreciate pentru durabilitatea și aspectul clasic. Mai nou, piatra naturală și compozitele oferă un aspect unic și o rezistență sporită.

 

Formele cădițelor de duș variază de la modelele tradiționale rectangulare, la cele pătrate, rotunde sau chiar neconvenționale, care pot fi personalizate pentru a se potrivi spațiilor atipice. Profunzimea cădițelor de duș poate varia și ea, unele fiind proiectate pentru a permite scăldatul, în timp ce altele sunt concepute pentru a facilita accesul ușor, ideal pentru persoanele cu mobilitate redusă.

 

Instalarea cădițelor de duș poate fi de asemenea variată. Cădițele de duș de tip "walk-in" sunt la nivelul podelei și nu necesită urcarea unor trepte, pe când cele încastrate pot necesita o platformă sau pot fi montate la nivelul podelei pentru un aspect curat și integrat. Marginile cădițelor pot fi echipate cu bare de siguranță sau pot avea un design ergonomic pentru a sprijini confortabil corpul.