Căzi

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Căzile de baie sunt piese clasice și elegante care adaugă un plus de lux și relaxare în baia ta. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, astfel încât să se potrivească perfect spațiului și preferințelor tale.

 

Una dintre opțiunile populare este cada clasică, care are o formă ovală sau rectangulară și este adâncă pentru a permite o imersiune completă în apă. Aceste căzi sunt ideale pentru cei care doresc să se relaxeze într-un baie lungă și adâncă, pentru a scăpa de stresul zilnic.

 

Pentru cei care au un spațiu mai restrâns, există și căzi mici și compacte, care sunt perfecte pentru băile de dimensiuni reduse. Acestea pot fi plasate în colțul băii și sunt proiectate pentru a economisi spațiu, fără a compromite confortul și funcționalitatea.

 

Căzile pot fi confecționate din diferite materiale, cum ar fi acrilul, oțelul emailat sau marmura. Fiecare material are propriile avantaje și caracteristici, precum rezistența la zgârieturi, durabilitatea și aspectul estetic.

 

Pentru a completa experiența de baie, poți adăuga accesorii precum perne de baie, suporturi pentru pahare sau lumini ambientale. Aceste detalii mici pot transforma cada într-un spațiu personalizat și relaxant.

 

Indiferent de forma, dimensiunea sau materialul ales, o cadă de baie este un element esențial în orice baie, oferindu-ți un loc de relaxare.