Ceramică

Edil Italy înseamnă mai mult decât produse de înaltă calitate. Înseamnă pasiune, creativitate și visuri împlinite.

Fabricate cu cea mai mare precizie și cu materiale de cea mai înaltă calitate, aceste plăci ceramice îți vor transforma spațiul într-o adevărată operă de artă. Indiferent dacă dorești să creezi un living spațios și luminos, o bucătărie modernă sau o baie de vis, plăcile noastre ceramice îți oferă libertatea de a da viață oricărui concept.

de ce să lucrezi cu noi
Nu ne limităm doar la simpla “vânzare” ci oferim clienţilor noştri și consiliere în acest domeniu. Facem acest lucru cu ajutorul furnizorilor italieni cunoscuţi în toată lumea pentru al lor “italian style”, care nu este doar “estetica”, ci îmbinarea gustului rafinat cu o calitate certificată.
calitate superioară
Îți punem la dispoziție cele mai noi și calitative produse din segmentul designului interior și exterior. La noi găsești tot ce ai nevoie, pentru a-ți contura propriul spațiu de lux.
consultanță specializată
Garantăm o legătură strânsă pe tot parcursul procesului de amenajare, pentru a ne asigura că toate nevoile și preferințele dvs. sunt luate în
considerare.
optimizarea costurilor
Scopul nostru este obținerea rezultatelor de top, estetice, funcționale și în același timp, cu un buget echilibrat. De asemenea, clienții Edil Italy pot beneficia de plată în rate.
proiectare 3D
Cu ajutorul tehnologiei avansate și al expertizei noastre în design interior, vă putem oferi o experiență vizuală impresionantă a proiectului dvs. înainte ca lucrările să înceapă.