Ceramică

Edil Italy înseamnă mai mult decât produse de înaltă calitate. Înseamnă pasiune, creativitate și visuri împlinite.

Fabricate cu cea mai mare precizie și cu materiale de cea mai înaltă calitate, aceste plăci ceramice îți vor transforma spațiul într-o adevărată operă de artă. Indiferent dacă dorești să creezi un living spațios și luminos, o bucătărie modernă sau o baie de vis, plăcile noastre ceramice îți oferă libertatea de a da viață oricărui concept.

de ce să lucrezi cu noi
Nu ne limităm doar la simpla “vânzare” ci oferim clienţilor noştri și consiliere în acest domeniu. Facem acest lucru cu ajutorul furnizorilor italieni cunoscuţi în toată lumea pentru al lor “italian style”, care nu este doar “estetica”, ci îmbinarea gustului rafinat cu o calitate certificată.
consultanță tehnică
Ne asigurăm că vom colabora strâns pe parcursul întregului proces pentru a asigura că toate nevoile și preferințele dvs. sunt luate în considerare. 
importator direct
Descoperiți eleganța și rafinamentul produselor importate din Italia pentru a aduce un strop de autenticitate și stil în amenajările interioare ale locuinței dvs.
optimizarea costurilor
Ne dorim să vă ajutăm să obțineți un rezultat estetic și funcțional, în timp ce menținem un buget echilibrat.
proiectare 3D
Cu ajutorul tehnologiei avansate și al expertizei noastre în design interior, vă putem oferi o experiență vizuală impresionantă a proiectului dvs. înainte ca lucrările să înceapă.