Coloane de duș

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Coloanele de duș sunt elemente inovatoare în designul băilor moderne, oferind o experiență de duș de lux și funcționalitate îmbunătățită. Ele combină mai multe caracteristici și accesorii într-un singur sistem, economisind spațiu și adăugând un aspect elegant și curat încăperii.

 

O coloană de duș tipică include un duș de mână și un duș fix (sau cap de duș) montate pe o structură verticală care se fixează pe peretele cabinei de duș. Multe modele includ și un mixer termostatic, care menține temperatura apei constantă, pentru a evita fluctuațiile neplăcute și periculoase de temperatură.

 

Materialele din care sunt făcute coloanele de duș variază de la oțel inoxidabil la aluminiu, sticlă sau chiar materiale compozite, fiecare oferind durabilitate și stil. Suprafețele pot fi cromate, periate sau au finisaje speciale, cum ar fi negru mat sau bronz, pentru a se potrivi cu restul armăturilor din baie.

 

Capul de duș fix poate avea diverse opțiuni de pulverizare, de la un jet fin și relaxant până la unul mai puternic, pentru o curățare eficientă. Dușurile de mână sunt, de asemenea, versatile, fiind detașabile și ajustabile, ceea ce le face ideale pentru familiile cu copii sau pentru persoanele care au nevoie de o soluție mai accesibilă.