Cornișe și scafe

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Ce sunt cornișele și scafele?

Cornișele de interior și scafele decorative din polimer rigid sunt elemente arhitecturale care adaugă un plus de stil și finisare oricărui spațiu, o modalitate minunată de a adăuga un aspect elegant și sofisticat.

Din ce sunt fabricate?

Materialul din care sunt fabricate cornișele poate varia, de la polistiren și poliuretan până la gips sau lemn. Scafele sunt realizate dintr-un material durabil și rezistent.

Montaj

Montarea cornișelor este relativ simplă și poate fi efectuată de către un bricoleur amator sau de către un profesionist. De cele mai multe ori, acestea se fixează cu ajutorul unui adeziv puternic, dar pot fi și ancorate cu șuruburi sau cuie, în funcție de materialul din care sunt făcute și de greutatea acestora. Acestea sunt fixate la intersecția dintre tavan și perete. Scafele decorative, de asemenea, se montează la fel de ușor și nu necesită abilități speciale. Acestea sunt fixate pe perete, lăsând un spațiu liber aproape isesizabil la intersecția dintre tavan și perete, pentru cine dorește să adauge un plus de eleganță cu benzi led, mascate de aceste scafe.

Întreținere

Cornișele și scafele sunt foarte ușor de întreținut datorită materialului din care sunt fabricate, ceea ce le face atât de speciale. Sunt ușor de curățat, rezistă la umiditate și nu necesită un tratament special împotriva dăunătorilor.