Decoruri

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Decorurile din faianță și plăci ceramice portelanate sunt o alegere minunată pentru a aduce un plus de stil și personalitate în orice spațiu!

 

Designul patchwork este o combinație de plăci cu modele diferite, care se îmbină armonios pentru a crea un aspect eclectic și vibrant. Aceste decoruri sunt perfecte pentru a aduce un strop de culoare și energie în bucătărie sau baie. Poți alege plăci cu modele geometrice, florale sau chiar abstracte și le poți aranja într-un mod creativ pentru a obține un efect vizual spectaculos.

 

Dacă preferi un aspect mai delicat și romantic, designurile florale sunt alegerea ideală. Plăcile cu flori, frunze sau alte elemente naturale pot crea o atmosferă relaxantă și plină de farmec în orice cameră. Poți alege modele cu flori mari și viu colorate pentru un impact puternic sau modele mai subtile și elegante pentru un aspect mai rafinat.

 

Dacă îți place un aspect mai minimalist și elegant, designurile uni sunt perfecte pentru tine. Acestea constau în plăci ceramice portelanate într-o singură culoare sau nuanță, fără modele sau decorațiuni suplimentare. Aceste plăci pot crea un aspect simplu, dar sofisticat, și pot fi combinate în diferite moduri pentru a obține un efect vizual interesant.

 

Indiferent de designul ales, atât faianța, cât și plăcile ceramice portelanate sunt durabile, ușor de curățat și rezistente la umiditate, ceea ce le face potrivite pentru orice spațiu, de la bucătării și băi până la livinguri și holuri.

 

Așadar, cu aceste decoruri deosebite, poți transforma orice încăpere într-un spațiu personalizat și plin de stil.