Elemente speciale

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Elementele speciale și treptele sunt componente esențiale în finisarea și funcționalitatea scărilor. Elementul de colț este piesa care ajută la unirea armonioasă a două suprafețe perpendiculare și este adesea utilizat pentru a oferi un aspect estetic plăcut colțurilor scărilor. Poate varia în dimensiuni și forme, în funcție de designul scării și de nevoile structurale.

 

Elementul de treaptă este partea orizontală a unei scări, pe care o persoană calcă atunci când urcă sau coboară scările. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi lemn, piatră sau metal și pot avea diverse lățimi și lungimi, în funcție de spațiul disponibil și de cerințele de design.

 

Plinta pentru treaptă este o piesă decorativă care se montează la baza treptelor, având rolul de a ascunde joncțiunile dintre trepte și contratrepte și de a proteja marginea treptei de uzură. Plintele pot fi de asemenea fabricate dintr-o varietate de materiale și sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu dimensiunile treptelor.

 

În ansamblu, aceste elemente contribuie la siguranța, durabilitatea și aspectul scărilor, fiind proiectate să reziste la traficul intens și să completeze estetica generală a spațiului.