Gresie și Faianță

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Plăcile porțelanate și faianța sunt adevărate vedete în lumea finisajelor! Sunt atât de versatile și pot transforma orice spațiu.

 

Plăcile porțelanate sunt super rezistente și vin într-o varietate imensă de modele și culori. Ele sunt fabricate dintr-un amestec de argilă fină și alte materiale naturale, apoi sunt arse la temperaturi foarte înalte. Asta le face să fie mai dure și mai puțin poroase decât faianța tradițională, ceea ce le face perfecte pentru zone cu trafic intens, cum ar fi bucătăriile sau holurile.

 

Faianța, pe de altă parte, este mai des folosită pentru pereți, în special în băi și bucătării, datorită aspectului său strălucitor și ușurinței de curățare. Este mai puțin densă decât porțelanul și, de obicei, are un finisaj lucios, ceea ce face ca lumina să se reflecte într-un mod foarte plăcut.

 

Ambele tipuri de plăci sunt ușor de întreținut și pot imita alte materiale, cum ar fi lemnul, piatra, marmura sau chiar metalul, oferindu-ți libertatea de a crea un decor unic. Plus, sunt durabile și rezistente la apă, ceea ce le face ideale pentru spații umede.

 

Și să nu uităm de sustenabilitate! Multe plăci porțelanate și faianță sunt realizate din materiale reciclate, ceea ce este un mare plus pentru iubitorii de mediu.

 

În concluzie, indiferent dacă renovezi sau doar vrei să dai un suflu nou unei încăperi, plăcile porțelanate și faianța sunt alegeri excelente care combină frumusețea cu funcționalitatea. Poți alege dintr-o gamă largă de texturi, culori și modele pentru a crea spațiul visurilor tale!