Hidroizolații, glet, mortar, panouri

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Hidroizolațiile, gletul, mortarul și panourile sunt elemente esențiale în construcții și finisaje, fiecare având rolul său specific.

 

Hidroizolația este un proces care implică aplicarea de materiale speciale pentru a preveni pătrunderea apei în structurile de construcție. Aceasta este crucială pentru protejarea fundațiilor, acoperișurilor, teraselor și băilor împotriva umidității și a infiltrațiilor de apă. Materialele utilizate pentru hidroizolație pot varia de la membrane bituminoase la soluții lichide care se întăresc formând o barieră impermeabilă. O hidroizolație corect executată prelungește durata de viață a clădirii și îmbunătățește confortul locuitorilor.

 

Gletul este o pastă fină folosită pentru netezirea suprafețelor interioare, cum ar fi pereții și tavanul, înainte de aplicarea vopselei sau a altor finisaje. Gletul se aplică peste tencuială pentru a umple fisurile, găurile și pentru a crea o suprafață netedă și uniformă. Este disponibil în mai multe tipuri, inclusiv glet pe bază de ciment pentru medii umede și glet pe bază de ipsos pentru medii uscate.

 

Mortarul este un amestec de nisip, ciment și apă (și uneori var), care se întărește în timp, fiind folosit pentru a lega blocurile de construcție, cum ar fi cărămizile sau blocurile de beton. Este esențial în construcția de ziduri și alte structuri, oferind stabilitate și rezistență. Mortarul trebuie să aibă consistența potrivită și să fie aplicat în mod corespunzător pentru a asigura aderența și durabilitatea construcției.

Panourile Schluter-Kerdi Boards sunt o soluție excelentă pentru impermeabilizarea și izolarea suprafețelor umede, cum ar fi băile și dușurile. Aceste panouri sunt realizate din spumă de polistiren extrudat, fiind ușoare, durabile și rezistente la apă. Ele pot fi folosite ca înlocuitori pentru placarea cu gresie sau pentru crearea unor suprafețe netede și plane înainte de aplicarea finisajelor. Panourile Schluter Kerdi Boards oferă o protecție superioară împotriva infiltrării apei și asigură un mediu sigur și durabil pentru suprafețele umede.