Întreținere

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Siguranța și frumusețea parchetului tău pot fi menținute în timp cu ajutorul unor soluții simple de întreținere. Iată câteva sfaturi pentru a-ți păstra parchetul în cea mai bună formă:

 

1. Curățare regulată: Asigură-te că îndepărtezi praful și murdăria de pe parchet printr-o curățare regulată. Poți folosi un mop sau o mătură cu peri moi pentru a îndepărta particulele de praf și resturile. Evită să utilizezi mopuri sau mături cu perii duri, deoarece acestea pot zgâria suprafața parchetului.

 

2. Evită excesul de apă: Parchetul este sensibil la umezeală, așa că evită să folosești prea multă apă în timpul curățării. În loc de asta, poți folosi o cârpă ușor umedă sau un mop umed bine stoarse pentru a curăța parchetul. Asigură-te că ștergi imediat orice picătură de apă pentru a preveni pătrunderea acesteia în fisurile parchetului.

 

3. Produse de curățat specializate: Pentru o curățare mai profundă, poți utiliza produse de curățat specializate pentru parchet. Acestea sunt concepute să îndepărteze murdăria și petele fără a afecta suprafața parchetului. Asigură-te că citești instrucțiunile de pe ambalaj și folosești produsul conform indicațiilor.

 

4. Protejează parchetul de zgârieturi: Pentru a preveni zgârieturile și urmele de uzură, poți utiliza covorașe în zonele cu trafic intens, precum holurile sau zona de bucătărie.