Lavoare

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Lavoarele sunt elemente esențiale în orice baie sau toaletă, combinând funcționalitatea cu estetica pentru a completa designul interior. Ele sunt disponibile într-o varietate mare de stiluri, forme și dimensiuni pentru a se potrivi cu diferite spații și preferințe personale.

 

Designul lavoarelor variază de la modele simple și tradiționale la cele moderne și sofisticate. Ele pot fi montate pe perete, integrate într-un blat sau pot fi instalate ca piese independente, stând pe un picior sau o coloană. Materialele din care sunt fabricate includ porțelan, ceramică, sticlă, metal și chiar piatră naturală sau compozită, fiecare adăugând un caracter unic băii.

 

Lavoarele moderne oferă adesea caracteristici suplimentare, cum ar fi suprafețe antibacteriene, rezistență la zgârieturi și ușurință în curățare. Unii producători au introdus chiar tehnologie avansată, cum ar fi lavoare cu senzori care permit utilizarea fără atingere, economisind astfel apă și reducând răspândirea microbilor.

 

Pe lângă aspectul practic, lavoarele joacă un rol important în estetica unei băi. Designerii le folosesc adesea ca punct focal, alegând modele care se potrivesc sau contrastează cu restul elementelor, cum ar fi gresia, robinetele și accesoriile. De exemplu, un lavabo cu linii curate și moderne poate completa o baie minimalistă, în timp ce unul cu detalii ornamentale poate adăuga un strop de eleganță unei băi clasice.