Parchet ceramic

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Parchetul ceramic, cunoscut și sub numele de gresie porțelanată care imită lemnul, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc aspectul cald al lemnului, dar cu proprietăți superioare de durabilitate și rezistență la umiditate. Acest tip de pardoseală combină frumusețea naturală a lemnului cu avantajele ceramicii, fiind ideal pentru zonele cu trafic intens sau pentru spații unde lemnul natural nu ar rezista.

 

Aspectul parchetului ceramic este realizat prin tehnici avansate de imprimare digitală, care reproduc cu fidelitate textura și nuanțele lemnului. Astfel, fiecare placă de gresie are un model unic, variind de la imitații ale lemnului de stejar, nuc, cireș sau alte esențe, până la efecte de lemn vechi sau tratat. Finisajele pot fi mate sau lucioase, în funcție de preferințe și de necesitățile spațiului.

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale parchetului ceramic este rezistența la apă și la umiditate, ceea ce îl face potrivit pentru băi, bucătării și chiar pentru exterior, pe terase sau în jurul piscinelor. De asemenea, este rezistent la zgârieturi, pete și nu se decolorează în timp, păstrându-și aspectul inițial pentru mulți ani.

 

Întreținerea este minimă și ușoară. Se curăță rapid cu o mopă sau o cârpă umedă, fără a necesita produse speciale de curățare. Parchetul ceramic nu necesită șlefuire sau lacuire periodică, spre deosebire de lemnul natural, fiind astfel o soluție practică și pe termen lung.