Parchet hibrid

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Parchetul hibrid este o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație perfectă între aspectul natural al lemnului și avantajele tehnologiei moderne. Acest tip de pardoseală combină straturi multiple de materiale diferite pentru a obține rezistență, durabilitate și un aspect estetic impresionant.

 

Parchetul hibrid este alcătuit dintr-un strat superior din lemn natural, care oferă aspectul autentic și căldura lemnului, iar sub acest strat se află un strat intermediar dintr-un material compozit, cum ar fi PVC sau WPC (Wood Plastic Composite). Acest strat conferă rezistență la umiditate și stabilitate dimensională, ceea ce face ca parchetul hibrid să fie potrivit pentru utilizarea în orice încăpere, inclusiv în zone cu umiditate ridicată, precum băile și bucătăriile.

 

Un alt strat important în parchetul hibrid este stratul de protecție, care poate fi realizat dintr-un material rezistent la zgârieturi și uzură, cum ar fi un strat de lac sau de ulei. Acest strat protejează parchetul de deteriorări cauzate de traficul intens, zgârieturi sau pete, menținându-l frumos și durabil în timp.

 

Parchetul hibrid este ușor de instalat, deoarece utilizează un sistem de îmbinare avansat, precum click-ul, care permite plăcilor de parchet să se îmbine perfect între ele, fără a fi nevoie de lipici sau alte materiale de fixare. Acest lucru face ca instalarea să fie rapidă și simplă, iar rezultatul final să fie o pardoseală uniformă și stabilă.

 

Beneficiile parchetului hibrid nu se opresc aici. El este rezistent la decolorare și la razele UV, ceea ce înseamnă că nu se va deteriora sau schimba culoarea în timp, chiar și în cazul expunerii la soare.