Plăci ceramice cu grosime 2cm

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Plăcile ceramice cu grosime de 2 cm sunt o opțiune excelentă pentru proiectele care necesită o rezistență și durabilitate sporită.

 

Aceste plăci sunt fabricate din ceramică porțelanată de înaltă calitate, care este un material extrem de durabil și rezistent. Grosimea de 2 cm conferă plăcilor o stabilitate și rezistență superioară, fiind potrivite pentru utilizare în spații cu trafic intens sau expuse la uzură.

 

Unul dintre avantajele plăcilor ceramice porțelanate cu grosime de 2 cm este că pot fi utilizate atât pentru pardoseli, cât și pentru pereți. Aceasta oferă o uniformitate și continuitate estetică în designul spațiului. De asemenea, grosimea suplimentară asigură o rezistență sporită, permițând utilizarea acestor plăci în zonele cu trafic intens sau în spațiile comerciale.

 

Plăcile ceramice porțelanate cu grosime de 2 cm sunt rezistente la zgârieturi, pete și variații de temperatură. Ele pot face față cu ușurință condițiilor dure și pot rezista în timp, menținându-și aspectul impecabil.

 

Designurile disponibile pentru aceste plăci sunt variate și cuprind o gamă largă de culori, texturi și modele. Poți alege între plăci cu aspect de piatră naturală, lemn sau beton, pentru a crea un aspect autentic și elegant în orice spațiu.

 

Datorită grosimii lor, aceste plăci pot fi utilizate și în proiecte de amenajare exterioară, cum ar fi terasele sau aleile. Ele rezistă la intemperii și la îngheț-dezgheț, asigurând un aspect durabil și de calitate în timp.

 

În concluzie, plăcile ceramice cu grosime de 2 cm sunt o alegere excelentă pentru casa și curtea ta!