Plăci klinker

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Ce este klinkerul?

Plăcile klinker sunt plăci ceramice de înaltă calitate, fabricate din argilă arsă la temperaturi foarte înalte. Aceste plăci sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, fiind ideale pentru utilizare în exterior. Plăcile klinker sunt apreciate pentru aspectul lor atractiv și diversitatea culorilor și texturilor disponibile.

Ce avantaje au plăcile klinker?

  • Ele pot fi utilizate pentru fațade de clădiri, terase, alei sau chiar pentru amenajarea interioarelor, mai ales în spațiile umede sau cu trafic intens. De asemenea, pot fi folosite și pentru placarea altor elemente de construcție precum garduri, stâlpi, ancadramente, socluri etc. Datorită procesului de ardere la temperaturi înalte, plăcile klinker sunt rezistente la intemperii, îngheț și foc.

  • Un alt avantaj al plăcilor klinker este rezistența lor la uzură și zgârieturi, ceea ce le face potrivite pentru zone cu trafic intens. De asemenea, aceste plăci sunt ușor de întreținut și curățat, fiind rezistente la pete și substanțe chimice.

De ce să alegi plăcile klinker?

Plăcile klinker sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o soluție durabilă și estetică pentru amenajarea exterioară a clădirilor. Cu toate acestea, este important să alegi un producător de încredere și să urmezi instrucțiunile de instalare pentru a te asigura că plăcile vor rezista în timp.