Plăci mari

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Cu siguranță, plăcile mari (lastre) din ceramică porțelanată sunt o alegere excelentă pentru a crea un aspect modern și sofisticat în orice spațiu!

 

Aceste plăci au dimensiuni mai mari decât plăcile tradiționale, oferind un aspect elegant și minimalist. Ele pot fi utilizate în diferite încăperi, cum ar fi bucătării, băi, livinguri sau chiar holuri, adăugând un plus de stil și rafinament.

 

Unul dintre avantajele plăcilor mari este că ele oferă un aspect uniform și curat, deoarece sunt mai puține îmbinări vizibile. Astfel, acestea creează o senzație de spațiu deschis și continuu, fără a fi întrerupte de îmbinări sau rosturi.

 

Datorită dimensiunilor lor generoase, plăcile mari pot fi utilizate pentru a acoperi atât pereții, cât și podeaua. Astfel, poți crea un design armonios și coerent în întreaga încăpere. De asemenea, aceste plăci pot fi tăiate și adaptate la dimensiunile și formele dorite, oferindu-ți libertatea de a crea modele și aranjamente personalizate.

 

Ceramica porțelanată este un material durabil și rezistent, ceea ce face ca plăcile mari să fie potrivite pentru zonele cu trafic intens sau expuse la umiditate. Ele sunt rezistente la zgârieturi, pete și variații de temperatură, asigurându-ți că aspectul lor va rămâne impecabil pe termen lung.

 

Designurile disponibile pentru plăcile mari din ceramică porțelanată sunt variate și cuprind o gamă largă de culori, texturi și modele. Poți alege de la plăci cu aspect marmură sau granit, până la plăci cu modele geometrice sau abstracte.