Plinte

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Plintele sunt elemente decorative esențiale în finisajele interioare, care oferă un aspect îngrijit și complet întregii încăperi. Ele maschează joncțiunile dintre pereți și podele, protejează marginile și adaugă un detaliu estetic plăcut. Plintele din polimer rigid, poliuretan și lemn sunt printre cele mai populare opțiuni, fiecare având caracteristici unice.

Plintele din polimer rigid sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor la umiditate și impact. Sunt ideale pentru zonele cu trafic intens sau în spații expuse la apă, cum ar fi bucătăriile sau băile. De asemenea, polimerul rigid nu se contractă sau expandează în aceeași măsură ca lemnul, ceea ce le face o alegere bună pentru condiții de temperatură și umiditate variabile. Disponibile într-o varietate de stiluri și finisaje, plintele din polimer pot imita aspectul lemnului sau pot avea o finisare modernă și netedă, integrându-se armonios în orice design interior.

Plintele din poliuretan sunt ușoare și extrem de flexibile, oferind o instalare ușoară chiar și în zonele cu multe colțuri și curbe. Poliuretanul este un material rezistent la apă și la majoritatea substanțelor chimice, ceea ce îl face potrivit pentru locuințele cu copii sau animale de companie. Deși seamănă cu plintele din lemn, cele din poliuretan sunt mai accesibile și necesită întreținere minimă, fără a necesita vopsire sau lăcuire periodică.

Pe de altă parte, plintele din lemn adaugă căldură și un sentiment de naturalețe oricărui spațiu. Lemnul este un material clasic, care nu se demodează niciodată și se potrivește perfect cu podelele din lemn masiv sau laminam.