Sistem nivelare, distanțiere

|
NOU
PROMO
{{ item.title_file[currentLang] }}, {{ item.subtitle[currentLang] }}
Cod produs: {{ item.default_variant.sku }}
Preț: {{ item.default_variant.price_selling.verbose_int }} lei/{{ item.default_variant.um }}

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Sistemele de nivelare și distanțiere sunt unelte indispensabile în domeniul construcțiilor, mai ales când vine vorba despre montarea plăcilor ceramice sau a pietrei naturale. Aceste sisteme ajută la obținerea unei suprafețe perfect plane și la menținerea unui spațiu uniform între plăci.

 

Sistemele de nivelare sunt compuse din clipsuri și capace care se aplică pe muchiile plăcilor. După aplicarea adezivului și așezarea plăcii, clipsul se inserează sub ea, iar capacul se fixează deasupra, trăgându-se până când plăcile sunt aliniate la același nivel. Acest proces previne mișcarea plăcilor în timpul uscării adezivului, asigurând o suprafață netedă și fără denivelări.

 

Distanțierele, pe de altă parte, sunt folosite pentru a menține un spațiu egal între plăci, esențial pentru aspectul final al lucrării. Acestea vin în diferite dimensiuni, de la 1 mm până la câțiva milimetri, în funcție de dimensiunea rosturilor dorite. Distanțierele sunt inserate la colțurile plăcilor înainte de a aplica adezivul și sunt îndepărtate după ce acesta s-a uscat.

 

Utilizarea sistemelor de nivelare și distanțiere este recomandată în special pentru formate mari de plăci, unde riscul de a avea denivelări este mai mare. Aceste sisteme asigură nu doar estetica lucrării, dar și durabilitatea acesteia, prevenind crăpăturile sau desprinderile care pot apărea în timp.

 

În concluzie, sistemele de nivelare și distanțiere sunt esențiale pentru a obține finisaje de înaltă calitate în lucrările cu plăci ceramice sau piatră naturală.