Faster by Hidra Ceramica

27 august 2021
fawr20_3370
faster_3618
faster_3617
far12_3763

Vasul de wc reprezinta componenta esentiala a oricarei bai, din acest motiv trebuie ales in functie de o serie de criterii esentiale, atat tehnice, cat si estetice. Toaleta este obiectul nelipsit din orice baie, iar in cele mai multe case, aceasta este folosita ani la rand, de aceea atunci cand o achizitionati trebuie sa tineti cont de varianta care se integreaza perfect stilului de baie pe care o amenajati.

In articolul de astazi, va prezentam Colectia Faster, de la Hidra  Ceramica.

Hidra Ceramica a inceput sa produca propriile produse in 1989, iar astazi, este unul dintre cei mai importanti producatori italieni de articole sanitare si mobilier de baie. Colectia Faster cuprinde 4 tipuri de vase de toaleta: Faster incastrat in perete,  Hidra Faster Rimless suspendat cu capac ultraslim soft-close, Hidra Faster Rimless pe pardoseala cu capac soft-close si Faster cu bazin incorporat.

Colectia Hidra Faster se remarca prin linii clare, ascutite si organice, intruchipand un concept modern. O variatie versatila a stilului contemporan, in care stilul modern se imbina cu imaginea cosmopolitana, sugerand un stil de viata eclectic.

Cu un plus de ergonomie datorita dimensiunilor reduse si a finisajelor moderne, gama Hidra Faster este ideala pentru baile cu dimensiuni medii.

Toaletele suspendate ajuta la adaugarea unui plus de farmec baii tale. La prima vedere, se poate parea ca o toaleta suspendata pluteste in aer, dar aspectele pot fi inselatoare – in spatele fatadei plutitoare se afla un cadru bine montat pe perete ascuns de vedere si care ofera liniste oricarui utilizator.

Au o serie de avantaje distincte fata de o toaleta mai conventionala, printre care:

Accesibilitatea de curatare

Poate ca cel mai evident avantaj al vasului de toaleta suspendat este acela ca se afla la cativa centimetri de podea. Acest lucru va permite sa curatati cu usurinta in jurul si sub el. Spre deosebire de stilul de toaleta mai conventional, nu exista colturi pentru a prinde praf si murdarie, nici un material de etansare care sa-l tina pe podea pentru a se decolora in timp si, practic, nu exista zone greu accesibile.

Utilizarea superioara a spatiului

Daca spatiul este o problema reala in baia ta, atunci un vas de toaleta cu montare in perete ar putea fi o solutie care sa iti surada. Din moment ce sunt atasate de perete, vei avea mai mult spatiu de podea si baia va parea mai spatioasa.

O toaleta eleganta montata pe perete, combinata cu un design frumos de baie, impresioneaza intotdeauna.

Concluzii:

Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont la achizitionarea unui set de toaleta sunt: spatiul disponibil, forma vaselor, tipul de montare, si design. Si, nu in ultimul rand, tehnologiile prezente, de ultima generatie, producatorul si bugetul disponibil.

Edil Italy va pune la dispozitie o gama extinsa de solutii variate, complete si complexe pentru baia dumneavoastra. Noua ne plac atat de mult provocarile, incat abia asteptam sa o indeplinim si pe a ta!

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!