Colectia New Look Vitrex Mosaici – Inovatie si Rafinament

18 august 2021
VisualHome-NewLook-01-oqc2z3j1lva4ssuvh6w234fjlwakrdx5anqpwkp2yo
VisualHome-NewLook-02-oqc2zb1r4jkfdojy9a52n2j8cz9igyqzzoylqsdxkw
VisualHome-NewLook-04-oqf74ws7z2qqdrpjhk3c370wz6fgbpr93z5jthsi0w
VisualHome-NewLook-03-oqc2zcxfi7n00wh7yaybs225jr08wcygny9kpcb58g

 

Combinand inovatia si modernitatea cu una dintre cele mai vechi tehnici de compozitie picturala din istorie. Aceasta este misiunea Vitrex Mosaici, o companie infiintata in ianuarie 2006 si deja recunoscuta drept una dintre cele mai prestigioase de pe piata.

Placile mozaice au fost folosite de mii de ani pentru a crea opere de arta si decoratiuni de catre oamenii din intreaga lume. Intr-o incapere, insertiile de mozaic pot deveni acele detalii care fac diferenta intre o amenajare reusita si o amenajare iesita din comun.

Va prezentam cele mai noi modele de mozaic de la Vitrex lansate anul acesta, care se regasesc si la noi in showroom.

Noua colectie New Look cuprinde 4 categorii de mosaic din lemn cu piatra naturala.  New Look concentreaza emotia intr-o suprafata de mici dimensiuni: 30×30 cm. New Look inseamna textura, forma si reliefuri, disponibile in patru modele diferite (Wood, Basket, Square si Brick), in culori calde si texturi mate, pentru a nu se demoda odata cu trecerea timpului si a putea fi utilizate in diferite scenarii.

Se evidentiaza prin culori curajoase, create sa transforme suprafetele in zone de accent, cu un magnetism ce va atrage toate privirile.

Disponibile din lemn cu piatra naturala, placile de mozaic vin, de asemenea, intr-o varietate de culori si modele potrivite pentru atat de multe suprafete. Am vazut placi de mozaic folosite in moduri din ce in ce mai creative si mai interesante – oamenii continua sa gaseasca noi modalitati de a implementa modele de mozaic in designul lor interior.

 

Vitrex este un producator special de mozaic datorita atentiei sporite pe care o acorda celor mai mici detalii. Formatele diferite sunt proiectate pentru a fi mixate in ambiente, rezultand combinatii originale si adecvate fiecarui proiect in parte. Punctele forte ale colectiei sunt rezistenta, cromatica si varietatea formatelor si a pieselor speciale.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cum sa integrati mozaicul in amenajarea dvs., va recomandam sa ne vizitati in showroom.

 

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!