FAP Ceramiche – Bloom Collection

19 aprilie 2021
fap_bloom_2019_B03_Part08_Flower_hr_logo
Immagini 6215
fap_bloom_2019_bagno_b01_009_blue&grey_hr_logo
fap_bloom_2019_bagno_b01_010_blue&grey_Decoro_hr_logo
fap_bloom_2019_B04_Part06_hr_logo
fap_bloom_2019_bagno_b01_001_blue&grey_hr_logo

Fap Ceramiche, este unul dintre furnizorii ce reuseste sa ne surprinda de fiecare data cu noi colectii ce se evidentiaza prin stil si design inovator.

De la importanta crescanda pentru calitate si durabilitate, la elemente elegante, ce transforma spatiul intr-o sarbatoare a individualitatii si a unicitatii, FAP Ceramiche, reuseste sa produca un viraj semnificativ de la neutru catre intens, prin colectia Bloom.

O colectie ce vine in sprijinul apetentei pentru natural in toate aspectele sale, reproducand asupra ceramicii, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, efecte prezente in natura si pastrand ca principal obiectiv, realizarea unei ceramici interesante, ce confera senzorialitate si vibratie puternica spatiului.

Astfel, Bloom se remarca prin faptul ca este cea mai mare placa ceramica de perete de la FAP Ceramiche. Cu o dimensiune de 80×160 cm, reuseste cu succes sa confere un aspect de perfectiune spatiilor, avand optiuni de aplicare nesfarsite si putine imbinari.

Colectia Bloom este pregatita sa satisfaca dorintele de a obtine ambiente puternice fara a recurge la artificii stilistice complexe, raspunzand preferintelor pentru texturi naturale fruste, in tonuri de pamant sau neutre, ce redau spatiului o  atmosfera serena.

 

Edil Italy iti faciliteaza accesul la noutatile din domeniu, punandu-ti la dispozitie prin intermediul consultantilor din showroom, expertiza, implicarea si priceperea, astfel incat alegerea materiarelor potrivite pentru proiectul tau sa fie una cat mai usoara.

Produsele ceramice, in functie de procesul de productie si selectie prin care trec pana a ajunge la forma finala, se impart in mai multe categorii, ceea ce inseamna ca in cele din urma, noi avem posibilitatea de a pune la dispozitie mai multe variante de ofertare personalizate in ton cu necesitatile tale.

Edil Italy te ajuta sa dai savoare spatiului, prin diverse mijloace integrate intr-un mod sensibil, in functie de viziunea si nevoile tale, contribuind decisiv la crearea unui ambient unitar.

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!