Idei de amenajare a bailor

26 aprilie 2021
generated_fap_mat_2019_bagno_b02_beigedecobeige_wr.jpg
generated_fap_mat_2019_bagno_b01_greydominogrey_wr.jpg
dama-artelinea-600x600
generated_Piastrelle_3D_per_arredare_casa_-_MAIN_IMAGE.jpg.1200x750_q85_crop_upscale
generated_fap_mat_2019_bagno_b04_azuredecoazure_wr.jpg
generated_FAP_mat_2019_bagno_B05_brown_wr.jpg-1280x792

Astazi, proiectarea bailor de inalta calitate poate sa raspunda diferitelor noastre nevoi de sanatate si wellness.

Baia este definita ca fiind spatiul conectat la propriile simturi si nevoi. Reprezinta locul de contemplare interioara, regenerare și revitalizare, este unul dintre cele mai intime spatii in care ne putem retrage pentru ingrijire personala. In baie suntem capabili sa cultivam ritualuri zilnice care ne ofera confort psihic si incredere, ritualuri care ne ajuta sa ne regasim.

Prin urmare, este esential ca acest sanctuar privat sa reflecte nevoile si valorile unice ale fiecaruia – sub orice forma si functie.

Pandemia ne-a amintit ca sanatatea incepe in casa, iar o casa sanatoasa incepe in baie.

Ce solutii iti oferim?

Solutiile individuale ale echipei Edil Italy pentru bai exclusiviste, redefinesc acest spatiu personal si ofera inspiratie pentru designul de baie modern, unic.

Proiecteaza un spatiu perfect adaptat nevoilor tale personale si transforma experienta de zi cu zi a baii cu solutiile noastre individuale pentru cazi si  cabine de dus, lavoare, seturi de sanitare, mobilier, si robineti de baie de inalta calitate.

Fiecare forma, fiecare finisaj si fiecare functie sunt perfecte numai daca se completeaza perfect cu stilul tau.

Astfel, finisajele noastre va ofera o varietate de solutii de inalta calitate pentru o gama larga de stiluri si arhitecturi. Avem un portofoliu vast si colaboram cu cei mai buni experti in domeniul  design-ului  de lux.

Iti oferim posibilitatea de a da valoare proiectului tau pe termen lung. Protejeaza-ti investitia si concentreaza-te pe utilitatea in timp.

Gandeste-te la spatii deschise, cazi freestanding , dusuri largi si accesibile si sanitare suspendate. Nu toate optiunile ce maximizeaza igiena necesita o telecomanda. Tehnologia de toaleta “rimless”  adica fara brida interioara si suprafetele inovatoare nu permit depunerea impuritoatilor si bacteriilor si  sunt, de asemenea, optiuni ce tin de igiena si confort. In mod similar, solutiile hands-free, cum ar fi robinetii , accesoriile si clapetele de actionare cu senzori vor incepe sa contribuie la factorul de igiena a casei.

Tineti cont de stilul de amenajare a locuintei voastre, si veti sti cum sa alegeti designul ideal pentru baie.

Daca apreciati eleganta, designul spectaculos si materialele de calitate, atunci cu siguranta, noi, echipa Edil Italy, suntem partenerii ideali in realizarea amenajarii baii perfecte!

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!