Oglinzi cu led

18 august 20170

Creativitate si functionalitate

Unul dintre lucrurile cele mai putin practice intr-o baie este un sistem de iluminare in care sursele de lumina sunt pozitionate pe mijlocul tavanului, similar cu cel din bucatarii si dormitoare.
Nimic mai gresit! De ce? Pentru ca daca lumina vine din spate, corpul nostru va bloca o parte din razele de lumina, iar vizibilitatea va fi drastic redusa.

Noi va recomandam sisteme cu iluminare din spatele oglinzii, ca si cum ar fi din fundal, sau cel mult lumini pozitionate deasupra oglinzilor, cu becuri orientate spre mijlocul oglinzii. Ideea principala din spatele acestor sfaturi este sa aveti parte de o vizibilitate si de o claritate cat mai mare cu putinta, dat fiind faptul ca multi dintre noi petrec mult timp in baie, in fata oglinzii, aranjandu-se.

In ceea ce priveste nuantele de lumina, exista multe voci care spun ca baia este un loc de relaxare si, drept urmare, lumina calda e suficienta, tocmai pentru a nu suprasolicita sistemul nervos.

Totusi, nu toata lumea are suficient spatiu in casa ca sa-si permita sa se aranjeze in alta parte, intr-un dresing de exemplu, motiv pentru care, in opinia noastra, in baie ar trebui sa fie si lumina rece, puternica. Din acest punct de vedere, iluminarea de fundal, precum cea din pozele de mai sus, e cea mai potrivita, iar asta deoarece becurile emit o lumina puternica, capabila sa arate toate detaliile, dar pe de alta parte nici nu orbesc persoanele din fata si nici nu sunt obositoare pentru ochi.

Ideal ar fi ca, in cazul in care va decideti pentru un astfel de sistem, becurile cu lumina rece sa aiba propriul intrerupator, iar cele cu lumina calda sa aiba la fel, propriul intrerupator. Astfel, in extremis, se poate forma o mixtura intre cele doua nuante si astfel, se poate obtine un iluminat foarte puternic, asa cum trebuie sa fie in orice baie utilizata si pentru aranjarea tinutei.

Sursa: Freshome

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!