Blaturi ceramice
Blaturi ceramice

Blaturi ceramice

Realizate de echipa Edil Italy, cu precizie
Având o experiență de peste 18 ani în domeniu, de la bun început ne-am propus să le oferim clienților Edil Italy cea mai bună calitate, privind segmentul gresiei, faianței, obiectelor sanitare, mobilierului de baie, iar lista continuă.

De-a lungul timpului am țintit să evoluăm din ce în ce mai mult, astfel am dezvoltat un mijloc de creație, prin care ne permitem să efectuăm diverse lucrări ce țin de decor și integrarea acestuia în ansamblu. Blaturile ceramice și corpurile ceramice fac parte din punctele forte, prin care ne câștigăm existența în prezent.

Mijloacele noastre de producție actuale și tehnologia ne permit să efectuăm unități la orice dimensiune necesară, cu precizie, atât cât permite structura și mărimea plăcilor ceramice folosite. 

Majoritatea lucrărilor noastre se pot viziona în showroom-ul din Focșani Vrancea și Iași. De asemenea sunt disponibile pentru vânzare, făcând parte din ofertele noastre de stoc.
Gama noastră de blaturi
Folosim produse de calitate
Pentru a avea un rezultat pe măsură, este nevoie de muncă și pricepere, dar să nu uităm de calitatea produselor folosite. Vă punem la dispoziție o gamă largă de plăci ceramice porțelanate, menite să complimenteze
spațiul în care sunt amplasate.

De asemenea lucrarea va fi completă și va prinde contur datorită tipului de chit și adeziv utilizate. Noi vă stăm la dispoziție să vă oferim cele mai bune alternative.
Instagram Instagram