Despre noi

Să nu ne limităm doar la simpla “vânzare” ci să oferim clienţilor noştrii şi consiliere în acest domeniu. Facem acest lucru cu ajutorul furnizorilor italieni cunoscuţi în toată lumea pentru al lor “italian style”, care nu este doar “estetica”, ci îmbinarea gustului rafinat cu o calitate certificată.

Purple line Purple line
Servicii oferite
Produsele Edil Italy sunt reprezentative pentru numeroase concepte de amenajare, ușor de integrat, în contexte și spații cat mai diferite, de la hoteluri, pensiuni, clădiri de birouri, centre comerciale, apartamente sau case de reședință.

Istoric
Edil Italy s-a născut în anul 2006 din pasiunea și experiența în domeniul ceramicii și mobilierului de baie, de peste 40 de ani, a asociaților săi. Ca orice firmă cu personalitate, Edil Italy și-a creat identitatea proprie, și-a stabilit valorile și standardele de eleganță a produselor și serviciilor sale.

În showroom-urile din Focșani (Vrancea) şi din Iaşi, sunt expuse doar produse italiene de cea mai bună calitate, toate certificate UNI EN ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 și OHSAS 18001:1999.

Ambientul creat, estetica visată sau designul inovator se regăsesc în fiecare produs pe care Edil Italy îl propune, pentru fiecare client în parte. Cultura italiană atentă la detalii și eleganță se îmbină cu profesionalismul nostru, iar rezultatul este o experiență de peste 18 ani în domeniul ceramicii și a mobilierului de baie.
În tot acest timp, produsele noastre au colorat și inspirat proiecte complexe, de la hoteluri, pensiuni, centre de afaceri, spații comerciale, case sau locuințe private.
Istoric

Cariere
Vrei să faci parte din colectivul Edil Italy?

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi sunt disponibile.

Echipa noastră te aşteaptă!

Produse de top
Produsele noastre au la bază soluții tehnice și calități estetice deosebite, reunind funcționalitatea cu frumusețea într-un comun de perfecțiune și calitate. Estetica lor este dată de echilibru, eleganță și precizie tehnologică, fiind folosite pentru a da formă suprafețelor, pentru a modela spațiile și pentru a crea o armonie între design și simțul practic.

Instagram Instagram