Livrarea produselor pe comandă

Livrarea produselor pe comandă se va face astfel:  

  • Plăcile ceramice (gresie, faianță, plăcile mari) pe comandă specială vor fi livrate în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data comenzii confirmate, cu condiția ca produsul comandat să fie pe stoc la Producător. Gresia și faianța de pe stocul Vânzătorului se vor livra în decurs de 2 - 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

  • Obiectele sanitare pe comandă specială vor fi livrate în termen de maximum 60 de zile lucrătoare de la data comenzii confirmate cu condiția ca produsul comandat să fie pe stoc la Producător, iar cele din stoc în maxim 2 - 5 zile de la data plății.

  • În cazul unor comenzi ce conțin produse care nu se găsesc pe stoc la Producător, se vor cere termene speciale de livrare de la Producător, termene ce vor fi aduse la cunoștința Cumpărătorului. În aceste cazuri, comanda se va face după ce Cumpărătorul este de acord cu termenul de livrare specificat pe Nota de Comandă.

  • Orice modificare a termenului de livare survenită din vina Producătorului va fi semnalată Cumpărătorului.

Mărfurile sosite pot rămâne pe o perioadă de maxim 30 de zile gratuit în depozitul EDIL-ITALY SRL în limita spațiului disponibil, în condițiile în care contravaloarea acestora a fost achitată în termenii fixați. 

Termenele de livrare fixate pot suferi întârzieri (maxim 7 zile) cauzate de momentul livrării mărfurilor de către producătorii cu care firma SC EDIL-ITALY SRL colaborează, sau de alte cauze neprevăzute neimputabile Vânzătorului.

Aceste întârzieri vor fi aduse la cunoștința cumpărătorului, în cel mai scurt timp posibil de la aflarea lor.