Modalități de plată

Ti-ai ales produsele preferate? Iti punem la dispozitie variante flexibile prin care le poti achita:

ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC

În cazul opțiunii de plată "Plata online, prin card bancar", veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigură, în primul rând, că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

PLATA ÎN RATE LUNARE FĂRĂ DOBÂNDĂ PRIN CARDUL DE CREDIT

-----------------------------------------------------------------------------
Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)
-----------------------------------------------------------------------------
Acum este mai ușor să cumperi, cu ajutorul cardului STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 6 RATE fără dobândă.
 
Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplică AICI și plățile online devin mai simple ca oricând:
 • Rate fără dobândă
 • Perioada de grație de până la 56 de zile
 • Comision zero la toate cumpărăturile
 • Plăți sigure pe internet
Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.


---------------------------------------------
Prin card de credit emis de Alpha Bank
----------------------------------------------
Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit).

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății.
 • Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătesti lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobânda de 0%.
 • Flexibil - Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești, în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.
 • Accesibil - Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine.
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.


--------------------------------------------
Prin credit card emis de Garanti BBVA
--------------------------------------------
Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzacțiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).
*pentru plata integrală a datoriei curente”.


-------------------------------------------
Prin card de credit emis de First Bank
-------------------------------------------
Plătește prin cardul tău de credit și poți beneficia de plata în rate fără dobândă!

Dacă ești posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice, poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt:
 • Visa Franklin
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:
 • Alegi opțiunea de plată "Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numărul de rate dorit.

Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.
Aplică acum pentru un card de cumpărături First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contactează-ne la 021 303 69 69!


PLATA ÎN NUMERAR LA LIVRAREA COMENZII

Dacă ai selectat ramburs ca metodă de plată, vei plati în numerar la curier, în momentul în care primești coletul.