Politica de Retur

În cazul în care ați cumpărat un produs din cadrul magazinului nostru online și nu sunteti complet mulțumit de achiziția făcută, îl puteți returna în termen de 14 zile de la data la care ați primit produsul. Vă rugăm să completați formularul de retur și să-l trimiteți la adresa de email: retur@edil-italy.ro

Se acceptă retururi în următoarele condiții:

  • Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și cu toate accesoriile primite, acolo unde este cazul, cu etichetele intacte și fără niciun fel de uzură fizică sau tehnică.

  • Produsele vor fi validate pentru retur de către un reprezentant al echipei noastre, care va face o analiză amănunțită asupra stării fizice și de funcționare.

  • Produsele trebuie însoțite de copia documentului de achiziție.

  • Nu se pot returna produse aduse pe comandă, excepție făcând produsele care prezintă deteriori sau defecte de fabricație; produsele livrate sau facturate greșit.

  • Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă toate condițiile de mai sus sunt îndeplinite cumulat, sumele achitate pentru achiziția produsului, vă vor fi returnate în termen de 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului, împreună cu facturile fiscale de stornare și alte documente necesare, după cum este cazul. Sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar în contul pe care ni-l veți furniza în formularul de retur.

După returnarea produsului puteți opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume parțiale și înlocuirea cu un produs mai ieftin sau înlocuirea cu un produs mai scump.

Costurile returnării produselor vor fi suportate de către Client.