Servicii

Consultanții noștri oferă fiecărui client consiliere profesională, esențială în alegerea celor mai potrivite materiale pentru spațiul amenajat. Echipa Edil Italy este pregătită din toate punctele de vedere, pentru a obține rezultatele unui proiect reușit, ținând cont de nevoile clienților.


Consultanță amenajări interioare
Studii recente realizate în sectorul amenajărilor interioare, arată clar faptul că in ultima vreme din ce in ce mai multe persoane doresc să-și personalizeze căminul, apelând tot mai des la designeri, architecți și nu în ultimul rând la magazine specializate, oferindu-le posibilitatea de a da viață visului “perfect home”.
Datorită echipei noastre de consultanți, clienții Edil Italy pot lua decizii mai ușor. De asemenea arhitecții și designerii beneficiază de toate informațiile de bază, necesare unui proiect bine clădit. Căutăm să expunem oamenilor care ne trec pragurile, cele mai bune variante axate pe aspect, funcționalitate, fiabilitate și concordanță, privind produsele și stilurile alese.
Banner contact colegi Banner contact colegi
Proiecte unice şi personalizate
Noi te ajutăm să-ți clădești spațiul visurilor tale cu sfaturi utile in materie de design interior, respectiv exterior. Înainte de a pune ideile în practică, echipa noastră le integrează schematic (prin planimetrie), dar și vizual datorită tehnologiei avansate de proiectare 3D pe care o deținem.

Ne asigurăm ca tot procesul să meargă fluid și stăm la dispoziția clienților, cu scopul de a obține un proiect reușit din toate punctele de vedere. Fiecare proiect este personalizat, indiferent de caracteristici, ansamblu rezidențial, spațiu comercial, salon, curte și multe altele. 
Tăieturi profesionale
La Edil Italy optăm întotdeauna pentru calitate, chiar și atunci când vine vorba de tăierea plăcilor ceramice, de la cele mai mici, până la cele mai mari dimensiuni. Prelucrăm și șlefuim ceramică full body, porțelanată și colorată în masă, dar în același timp realizăm și finisaje speciale pe toate laturile. Așadar, obținem tăieturi profesionale, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, pe care o deținem.

Noi ne adaptăm în funcție de produsul ales, pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe tot parcursul procesului și vă dăm sfaturi la nevoie.
Realizăm blaturi ceramice la comandă
La Edil Italy confecționăm blaturi ceramice de baie, bucătărie sau living. Intotdeauna oferim cliențior cele mai bune alternative, atât pe plan estetic, cât și financiar. Folosim materiale de înaltă calitate, pentru a obține piese aspectuoase și stabile, ce complimentează spațiul în care sunt amplasate.
Asistenţă şantier şi postgaranţia
Asistenţă şantier şi postgaranţia
Manopera reprezintă un detaliu extrem de important în procesul amenajării apartamentului sau casei noastre. Din aceste considerente stăm în permanență la dispoziția clientului și a montatorului cu desene tehnice detaliate şi dacă este necesar, ne deplasăm la fața locului în cel mai scurt timp posibil, pentru a oferii soluții.

Pornind de la ideea că la Edil Italy orice client devine unic și personalizat, inevitabil intervine și post-garanția. Cunoscând faptul că produsele ceramice “made in Italy” reprezintă de multe ori un efort financiar, facem tot posibilul ca ai noștrii clienți să rămână mulțumiți în urma lucrării. Oferim tot ceea ce depinde de noi pentru a găsi o soluție la eventualale probleme apărute, chiar și după finalizarea lucrărilor.
Buton whatsapp Buton whatsapp
Banner vino la showroom Banner vino la showroom