Uncategorized Pardoseli hibride impermeabile

28 februarie 2022
pardoseala-hibride-impermeabila-tugela-barlinek
pardoseala-hibride-impermeabila-tugela-barlinek (1)
pardoseala-hibride-impermeabila-tugela-barlinek (2)
wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-mackay-polac-750x350-1
wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-niagara-polac-750x350-1
wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-ribbon-polac-750x350-1
wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-tugela-polac-750x350-1
dab-della-polac-750x350-1
dab-kalambo-polac-750x350-1
dab-kukenaam-polac-750x350-1
wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-bigar-polac-750x350-1
wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-inga-polac-750x350-1
wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-lofoi-polac-750x350-1

 

Alegerea pardoselii in cazul unei amenajari interioare se poate dovedi dificila deoarece nu exista foarte multe optiuni. Majoritatea persoanelor care iubesc stilul clasic si elegant se vor indrepta spre parchet.

Pardoselile hibride au dobândit o valoare estetică de necontestat în zilele noastre. Pentru a ține pasul cu noile tendințe în materie de design interior, producătorii trebuie să inoveze continuu și să aducă pe piață produse ce îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale beneficiarilor.

Grupul Barlinek este lider în producţia de parchet stratificat în lume, şi are o capacitate de producţie de peste 12 mln de m2 anual.

Cel mai important produs oferit este parchetul tiplu stratificat Barlinek – din specii de lemn nobil european şi exotic. Parchetul este vândut în 75 de ţări de pe 6 continente.

PARDOSELILE HIBRIDE constituie un nou pas pe calea dezvoltării companiei Barlinek care îmbină un design modern, valori practice superioare ale produsului și grija pentru mediu.

𝐏𝐀𝐑𝐃𝐎𝐒𝐄𝐋𝐈𝐋𝐄 𝐇𝐈𝐁𝐑𝐈𝐃𝐄 𝐍𝐄𝐗𝐓 𝐒𝐓𝐄𝐏 sunt pardoseli foarte durabile, rezistente și impermeabile. Se potrivesc perfect atât pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, cât și pentru sistemele de răcire.

IMPERMEABILITATE – Pardoselile hibride sunt rezistente la inundații și stropire cu apă. Este o alegere excelentă pentru bucătărie, hol și chiar baie, cu posibilitatea de a instala același tip de pardoseală în toată casa.

LAC ULTRA REZISTENT – Stratul superior din lemn este acoperit cu lacul Ultra Hard foarte rezistent la abraziune. Finisajul include mai multe straturi de lac întărit cu corindon (oxid de aluminiu) pentru a obține o durabilitate suplimentară.

STRUCTURĂ STABILĂ – Chiar și pe suprafețe foarte mari nu este necesară efectuarea rosturilor de dilatare pentru praguri și a celor intermediare. Prin urmare, puteți instala aceeași pardoseală în camere cu funcții utile diferite, de exemplu, în camera de zi combinată cu bucătărie sau pe hol și baie.

SIGURANȚĂ – Pardoselile au certificatul A+, care confirmă emisia foarte scăzută de COV (compuși organici volatili). Miezul plăcii DENSCORETM este un amestec mineral care nu conține ftalați sau metale grele, dăunătoare sănătății.

PRIN PARDUTILIZARE SILENȚIOASĂ – Parchetul hibrid Barlinek, în combinație cu substratul de izolație fonică EXTREME 1.5, garantează o atenuare excelentă a zgomotelor.

PRIETENOASE CU ANIMALELE DE COMPANIE – Lacul Ultra Hard și miezul DENSCORE TM înseamnă rezistență sporită a pardoselii la abraziune și zgârieturi.

MONTAJ CURAT ȘI UȘOR – Instalarea pardoselii flotante nu necesită echipamente speciale și se face fără praf inutil!

GARANȚIE 30 DE ANI

Pardoselile hibride Next Step sunt proiectate astfel încât să fie utile mulți ani și să arate frumos – mai ales atunci când utilizați produse de îngrijire Barlinek.

Stratul superior al podelelor este furnir de stejar de 1 mm grosime. Noile noastre pardoseli au toate avantajele pardoselilor din lemn, oferindu-le o rezistență suplimentară.

Miezul DENSCORE TM face, ca PARDOSELILE HIBRIDE BARLINEK să fie foarte durabile și impermeabile. Datorită coeficientului ridicat de transfer termic, acestea se dovedesc perfect utile pentru sistemele de încălzire și răcire prin pardoseală.

Duritatea întregului strat ceramic se datorează mai multor straturi de lac, cu un amestec de CORINDON, care îl protejează împotriva uzurii chiar și în timpul utilizării intensive. Datorită acestui fapt, PARCHETUL HIBRID BARLINEK poate fi utilizat nu numai în spații rezidențiale, ci și în hoteluri și alte locuri publice, de exemplu birouri și săli de conferințe.

Colecția Next Step este disponibilă în 𝟏𝟎 𝐜𝐮𝐥𝐨𝐫𝐢

✔️Stejar Mackay –  Nuanța de nuc a pardoselii, cu desenul și fibra decorativă, creează un interior cald. Aici, va fi aplicată o varietate de materiale și texturi. Accesoriile de tip etno vor îmbogăți și completa decorul. Stilul eclectic permite combinarea liberă a mai multor convenții.

✔️Stejar Tugela – Culoarea caldă a pardoselii îmbogățește în mod unic interiorul. Înfrumusețează prin coloristică și adaugă strălucire camerelor amenajate în stil retro sau vintage. Spațiul deschis este o alternativă perfectă pentru cei care iubesc libertatea și culorile vii.

✔️Stejar Inga – Pardoselile tradiționale maro sunt un element distins al unui interior în spiritul Art Deco. Spațiul larg, oglinda monumentală și arta sofisticată sunt elemente care nu pot să lipsească. Acest interior unic combină estetica și frumusețea.

✔️Stejar Niagara – Nuanța închisă de culoarea mierii a pardoselilor înseamnă frumusețe și clasă. Interiorul este completat de un mobilier elegant și detalii de înaltă calitate. Un spațiu perfect pentru o cină elegantă, dar și cel mai bun loc de joacă pentru copii.

✔️Stejar Lofoi – Nuanța crem a pardoselilor conferă efectul unui interior deosebit de confortabil. Culoarea caldă a stratului superior estompează delicat asprimea betonului și coloristica rece a finisajelor. Interior minimalist ideal – armonios și spațios.

✔️Stejar Della – O pardoseală de culoarea ce provoacă la asocierea cu lemnul brut. Caracterul pe deplin natural este completat de culoarea gri și elementele negre contrastante accesoriilor băii. Totul creează o zonă de confort unică.

✔️Stejar Ribbon – Culoarea albă face ca interiorul să fie delicat și plăcut. Structura lemnului introduce elementul de naturalețe în interior. O bază perfectă pentru amenajări cu  negru contrastant sau gri profund. Se vor potrivi perfect accesorii organice, sticlă sau piatră.

✔️Stejar Kalambo – Delicatețea pardoselii de culoare cenușie luminează interiorul, oferind posibilități nelimitate de amenajare. Într-un spațiu deschis, această culoare va funcționa perfect atât într-o bucătărie modernă cât și într-o sufragerie la modă. Întregul constituie o eleganță în stil modern.

✔️Stejar Kukenaam – Pardoselile vopsite într-o nuanță de cenușiu la modă, reprezintă o bază ideală pentru crearea multor interioare. Structurarea lemnului adaugă eleganță și noblețe camerei. Se potrivește perfect în interioarele clasice, îmbinându-se frumos cu motivele vegetale la modă.

✔️Stejar Bigar – Culoarea antică oferă noi posibilități de amenajare ale interiorului. Profunzimea culorii și tonalitatea caldă se armonizează perfect cu bogăția mobilierului și cu varietatea elementelor. Vegetația abundentă însuflețește și mai mult întregul interior.

 

 

Pentru gama completă de produse, va așteptăm în showroom!

 

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!