Placi ceramice pentru baie: stiluri diferite

18 august 20170
imola-play 4
imola play 6

Placile ceramice pentru baie vor fi alese fara a pierde din vedere caracteristicile tehnice ale materialelor, dar mai ales impactul estetic dorit.
Placile ceramice din baie sunt primul si principalul element care caracterizeaza stilul ambientului. Si in functie de alegerea facuta se vor cauta ulterior sanitarele, mobilierul, prosoapele sau tipul de iluminare dorit.
Cel mai folosit mod de imbracare a peretilor unei bai este ceramica, atat pentru rezistenta sa cat si pentru usurinta de curatare si pentru vasta posibilitate de alegere a formelor, decorurilor si a culorilor.
Sunt nenumarate marimile placilor ceramice ce se gasesc in comert, fiind completate de decoruri sau elemente speciale ( in general acestea au un cost superior fata de cele “normale”, cum ar fi cele pentru colturi sau plinta) toate intr-o gama ampla de culori si tonalitati. Si mai mult, in interiorul unei bai amenajate cu placi ceramice , dreptunghiulare sau patrate, se pot prevedea zone placate cu mozaic, creandu-se astfel pereti sau detalii de mare impact vizual.

O data stabilit tipul de material, nu ne ramane decat sa decidem asupra stilului: modern sau clasic? Romantic, retro sau minimalist?

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!