ABK WIDE&STILE MINI

Tonuri calde ce transmit senzații de vitalitate, energie și dinamism

     ABK WIDE&STYLE MINI


     Experiența „tapetului” pe o placă mare. Wide & Style a permis ABK să dezvolte un proiect revoluționar, de acoperire care, combină expresivitatea unei palete compuse din zece culori, cu modele decorative. Cum ar fi țesături sau tapete. Într-o dimensiune mare, dar ușor de gestionat chiar și în cele mai mici spații, formatul de 60×120 cm se integrează perfect cu producția de gresie porțelanată ABK.

     Culoarea este un element cheie în designul oricărui interior, deoarece ne poate influența starea de spirit și ne poate transmite cu precizie senzații și mesaje.
Lucrând în strânsă cooperare cu prognozatorii de tendințe, departamentul de stil ABK a dezvoltat o gamă de zece culori solide capabile să satisfacă toate nevoile de design și să satisfacă tendințele cheie ale culorilor.
  • Conform psihologiei culorilor, tonurile calde transmit senzații de vitalitate, energie și dinamism, în mare măsură emoții pozitive care sugerează acțiune și mișcare.
  • Culorile reci sunt asociate cu senzații de liniște, calm, meditație și prospețime. În unele cazuri pot chiar scade temperatura percepută a unei camere.
  • Culorile neutre sunt calme, sobre, compuse și elegante. Ele transmit senzații de curățenie, puritate, simplitate, și un puternic simț al caracterului practic.

     Un perete decorat poate transforma un interior într-un luxuriant ”grădină” care, calmează corpul și mintea. Frunze, flori iar atmosferele tropicale servesc ca inspirație pentru o gama de suprafețe decorative cu tematică botanică care se potrivesc perfect cu cele mai noi tendințe în materie de modă și design. Atmosferele exotice ale modelelor Wide & Style Mini.

Acest design neprețuit, ajută la crearea unui stil sofisticat și contemporan, pentru interioare unice și atrăgătoare.

     Biroul de stil ABK a selectat pentru fiecare dintre cele opt subiecte grafice decorative combinații multiple de culori, cu placile simple WIDE & STYLE MINI.


Producător: ABK

Colecţia: WIDE&STYLE MINI

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!