BaieGresie-Faianţă CERCOM CERAMICHE In & Out Reverse

Își propune să ofere designerilor noi soluții pentru arhitectura contemporană
CERCOM CERAMICHE In & Out Reverse

    In & Out Reverse mobilează împrejurimile cu texturile sale complete și culorile actualizate. Cele trei suprafețe disponibile în colecție oferă o interpretare a pietrei sub toate formele sale: tăiere naturală pentru interioare rezidențiale, magazine și centre comerciale, finisajul textil pentru alunecare pentru exterior și noua versiune inversă care exploatează spatele pietrei tăiate. În versiunea OUT, cu finisajul texturizat antiderapant de 19 mm grosime, colecția este îmbunătățită de versiunea autoportantă care, datorită rezistenței ridicate la rupere, este potrivită pentru așezarea pe structuri ridicate pentru birouri sau terase,  așezare pe nisip, pietriș sau iarbă pentru grădini, precum și așezare tradițională cu adeziv pentru o rezistență foarte mare la traficul de vehicule.

     In & Out Reverse se bazează pe tehnologia de ultimă generație și își propune să ofere designerilor noi soluții pentru arhitectura contemporană.

Despre CERCOM CERAMICHE

Brand fondat în 1975 și achiziționat de Grupul Romani în 2005. Cercom își transformă istoria în identitate și recunoaștere, pentru a comunica fără probleme cu lumea arhitecturii și a profesioniștilor, concentrându-se întotdeauna pe oferirea de soluții tehnice de înaltă calitate: motiv pentru care compania își concentrează propunerile privind inovația tehnologică constantă, îmbunătățirea continuă a serviciilor de logistică și dezvoltarea resurselor umane. Cercom oferă soluții pentru pardoseli și pardoseli cu un sistem de producție dintre cele mai avansate din lume, puternic orientat către protejarea mediului și ecosistemului. Colecțiile sale, într-un mix echilibrat de design, estetică și performanțe tehnice ridicate, se încadrează perfect în orice proiect contemporan.

Producător: Cercom

Colecţia:In & Out Reverse

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!