BaieGresie-Faianţă CERCOM CERAMICHE SQUARE

Un material cu, care a fost scrisă istoria unui oraș nobil.
CERCOM CERAMICHE SQUARE

Mitropolit și la modă, SQUARE este noua colecție de la CERCOM inspirată din Milano Stone – Un material cu care a fost scrisă istoria unui oraș nobil, prin clădirile, piețele și străzile sale, iar astăzi interpretează un stil dinamic, modern și cosmopolit.

Pe lângă o eleganță foarte esențială și concretă, tipică spiritului urban, ceea ce caracterizează această colecție este mai presus de orice format: pătratul este tema centrală a SQUARE, care vine într-o varietate de dimensiuni și culori pentru a sublinia forma geometrică obișnuită. , făcând din acesta caracterul distinctiv al stilului său. Există patru variante de culoare, gri, fildeș, alb și negru și patru dimensiuni, de la 30 × 30 până la 100 × 100 cm, oferind finisaje naturale, texturate și lucioase, conferind o personalitate puternică colecției.

Materialul ceramic, creat cu tehnologii de vârf, combină caracteristici tehnice de nivel superior cu calități estetice, pentru a deveni un produs ideal pentru proiecte rezidențiale și publice. Colecția SQUARE a fost produsă pentru a răspunde nevoilor arhitecturii de astăzi pentru pardoselile de gresie din mediul modern sau tradițional. Este disponibil și în versiunea în aer liber, atât în ​​grosime de 10 mm, cât și în versiunea exclusivă de 19 mm.

Despre CERCOM CERAMICHE

Brand fondat în 1975 și achiziționat de Grupul Romani în 2005. Cercom își transformă istoria în identitate și recunoaștere, pentru a comunica fără probleme cu lumea arhitecturii și a profesioniștilor, concentrându-se întotdeauna pe oferirea de soluții tehnice de înaltă calitate: motiv pentru care compania își concentrează propunerile privind inovația tehnologică constantă, îmbunătățirea continuă a serviciilor de logistică și dezvoltarea resurselor umane. Cercom oferă soluții pentru pardoseli și pardoseli cu un sistem de producție dintre cele mai avansate din lume, puternic orientat către protejarea mediului și ecosistemului. Colecțiile sale, într-un mix echilibrat de design, estetică și performanțe tehnice ridicate, se încadrează perfect în orice proiect contemporan.

Producător: Cercom

Colecţia: Square

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!