Colectia Cir Havana


Căldură, culoare, măiestrie. Dar și inovație. Biroul de stil CIR Ceramic a combinat istoria arhitecturală a capitalei cubaneze Havana pentru a crea un proiect ambițios și contemporan.
Caracteristicile tehnologice ale gresiei , sunt disponibile în cinci dimensiuni, șase culori umbrite și numeroase decorațiuni, care ofera o atmosfera sud-americană cu gust modern.

Despre CIR CERAMICHE

    Brand fondat în 1967 și achiziționat în 1993, oferă soluții de gresie din porțelan vitrat cu un puternic impact decorativ pentru piața rezidențială. Caracterizată printr-un stil inconfundabil și specializată într-o gamă largă de formate mici, precum 10×10 cm, compania se adresează unui public tânăr și dinamic, oferind o calitate făcută din design și performanțe tehnice excelente. Actualizarea stilistică constantă și cercetarea care vizează culorile, suprafețele și texturile caracterizează propunerea, cu care este pregătită să răspundă fiecărei nevoi a publicului țintă. Cir a știut întotdeauna să-și evolueze istoria, de la rădăcinile care se scufundă într-o cultură ceramică profundă la cea mai avansată inovație (de asemenea tehnologică), păstrând mereu o mare sensibilitate pentru produsul ceramic și pentru o propunere care poate fi, de asemenea, jucăușă și distractivă.

„Creativitatea, imaginația, libertatea expresivă îmbină calitatea și excelența în propunerile lui Cir. Un stil inconfundabil care răspunde nevoilor mai largi ale celor care iubesc să proiecteze creativ „.

Ambiente  CIR HAVANA

Producător: CIR

Colecţia: HAVANA

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!