BaieGresie-FaianţăLiving - Dormitor Colecţia DO UP – de la ABK Ceramiche

Un mod absolut inedit de a prezenta ceramica.
Un mod absolut inedit de a prezenta ceramica

Scenarii noi ce par a fi pregatite pentru adevarate sedinte foto.
LOOKBOOK DO UP se naste cu scopul de a prezenta un album in continua evolutie, un model de inspiratie, sugestii si indicii de design pentru a proiecta ambiente puternic personalizate, cu un impact imediat.

Fiecare fila prezinta un look diferit, o propunere originala de conjugare a materialelor destinate amenajarii interioare: de la alegerea placilor ceramice pentru pereti sau paviment, la decorurile de dimensiuni mari si mai putin mari, cromii absolut spectaculoase, delicate sau pline de substanta, la tonalitatile varului ce ar trebui ales pentru pereti.

DO UP prezinta o gama larga de suprafete WALL&PORCELAIN, o tehnologie ceramica inovativa, in care caracteristicile gresului portelanat se unesc cu functionalitatile acestuia, fiind rezistente , usoare, cu o aderenta mare si aspect perfect drept, usor de montat.

Ca si tapetul, placile de format generos si grosime redusa, dau viata unui proiect decorativ studiat cu constiinciozitate si atentie sporita, astfel incat sa se imbine cu diversele tipuri de paviment de la acelasi producator ABK.

Producător: ABK Ceramiche

Colecţia: DO UP

Ţara de origine: Italia

Stil: Modern

Disponibilitate: Comandă

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!