EVOCA SERENISSIMA – PLACI CU ASPECT DE BETON

Efectul texturii puternice al betonului, alaturi de nuante de culori moderne

Materialele arhitecturale moderne folosite în paralel cu cele tradiționale, calitatea industrială și meșteșugul rafinat se completeaza în  gama EVOCA de la SERENISSIMA , pentru a crea un proiect unic în frumusețea și versatilitatea sa.

Exprimând o calitate estetică neobișnuită, perfect echilibrată între trecut și prezent, Evoca are un dublu rol atât pentru designul interior cât și pentru împrejurimile în aer liber.

Versatilitatea seriei Evoca este îmbunătățită  cu cele cinci culori exclusiv selectate pentru eleganța, căldura și rafinament.  Ambra și Terra sunt nuanțele care interpretează dorința de confort și o primire familiară, Avorio și Cenere sunt culorile cu o fascinație intensă , capabile să se combine chiar și cu cele mai îndrăznețe opțiuni de mobilier, și în cele din urmă este cel mai întunecat, Carbone, cel mai izbitor și mai restrâns dintre ele.

Evoca vine într-o varietate de dimensiuni modulare, permițând designerilor să lucreze în diferite moduri de așezare și să experimenteze combinații de culori, oferindu-le liberă creativitate. Seria  Evoca ,furnizeaza inclusive placi cu o grosime de 19 mm, cu o dimensiune nouă de 60 × 120 cm,  soluție  pentru aplicații externe, cum ar fi crearea de zone adecvate pentru accesul vehiculelor, pasarele și spații cu facilități în zonele exterioare , care se vor folosi întotdeauna cu o siguranță maximă .

Producător: Serenissima

Colecţia: Evoca

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!