IMOLA PARADE

Parade se inspiră pentru un proiect animat din respectul pentru material și originile sale.

IMOLA PARADE

     Dicționarul definește piatra turnată ca: marmură zdrobită și piatră amestecată cu ciment alb sau colorat care, odată întărit, imită granitul. Originile primelor pardoseli din piatră turnată datează din vechii greci, înainte de a deveni binecunoscut în Italia în epoca romană, pentru a ajunge până la celebrul podet venețiano de battuto folosit în frumoasele vile din Veneția și în cele mai faimoase clădiri din anii 1800.

     Pe acest traseu prin istorie, cercetare și tehnologie, Parade se inspiră pentru un proiect animat din respectul pentru material și originile sale, precum și din dorința de a-l transforma și de a oferi noi modalități de interpretare a spiritului său vital. Parade este un vârtej de emoții, mereu diferit și totuși întotdeauna autentic: oferind multe nuanțe unite prin procese tehnologice complexe folosite pentru amestecarea boabelor, continuând din tradiția de referință.

     Rezultatul dă efectul unei compoziții aleatorii, o suprafață a mai multor fațete care reflectă texturile diferite ale materialelor amestecate în battuto, într-o versiune cu un aglomerat fin – disponibil în versiuni naturale și lustruite – și o alta cu un amestec de mari boabe – disponibile în trei finisaje de suprafață diferite: naturale, netede și cu ciocan. Cu o gamă alcătuită din nouăzeci de articole de bază, Parade se încadrează într-un spectru larg de utilizări posibile, din medii rezidențiale și comerciale, precum și pentru orice podea sau suprafață exterioară, datorită unei componente care este atât estetică, cât și total tehnică în același timp. Există șase culori în interval, într-o scară cromatică de la gri la un bej mai moale, în patru formate: 120×120 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm.

Producător: IMOLA

Colecţia: PARADE

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!