BaieGresie-Faianţă KEOPE INTERNO 4

Interno 4 creează o moștenire la propriu
Keope Interno4

Keope Interno 4 creează o moștenire la propriu. O țiglă cu efect de marmură, cu o calitate prestigioasă, care poate emite arhitectura nobilă a marilor orașe italiene din vremurile trecute sau stilul modern italian.
O serie de marmură lustruită, a cărei strălucire și variație de culoare creează spații interioare iconice, trase din întregul peisaj italian.

     Interno 4 vine în șase dimensiuni cu grosimea de 9 mm. Liniile cu efect de marmură aprofundează finisajul decorativ, încurajând jocurile de perspectivă inspirate de impulsul maiestuos al interioarelor secolului XX. Placa de 120x278cm lărgește colecția, în timp ce modelele geometrice ale mozaicurilor, Rombi și 30×30, permit proiectanților să se joace cu compoziția și contrastul.

    Culorile minerale puternice, în varianta lucioasă sau mată, preiau podelele și pereții ceramici pentru proiecte cu impact. Roșu moale de Carnico Brera, venele pudrate de Calacatta San Babila, sclipirile intense ale Breccia Tortona și rigoarea Renoir Isola descriu lucrarea scenografică a marmurilor italiene rafinate folosite între anii 20 și 70. Fundalul Light sau Dark Palladiana, 120x120cm, accentuează atingerea retro a lui Interno 4.

Producător: KEOPE

Colecţia: INTERNO 4

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!